Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem chora

zazdrość

Polecane posty

Gość jestem chora

Jestem okropną zazdrosnica, nienawidze siebie za to, chcialabym sie nie przejmowac czasem to robię a raczej udaję, i się uśmiecham jakby nigdy nic, ale facet gra w zespole i jakas nowa perkusistka i wokalistka jest i mnie zaraz szlag trafi noo. Boje sie ze sie beda do niego przystawiac, a on poleci jak to facet, jeszcze wrocil z proby i mówi że naprawde dobre są :( i ciągle chwali :( jestem chora :( jak się nie przejmować? Jak przestać być zazdrosna?

Gość qurrrrrrr
skoro to muzyk to pewnie i tak cie zdradzi

Gość kossa na kamień
sądzisz, że twój facet to ósmy cud świata? lep na muchy i szerszenie? jak cie bedzie chciał zdradzić to to kurwa zrobi w windzie albo na tylnym siedzeniu samochodu i nawet sie o tym nie dowiesz a jak cie bedzie chcial zostawic to i tak to zrobi czy go przykujesz do kaloryfera czy nie w najgorszym wypadku ulotni sie wraz z kaloryferem :classic_cool:

Gość jestem chora
Dzięki :( jestem załamana, nie moge chyba się z nikim wiązać. To muzycy nie mogą być wierni? :(

Gość jestem chora
No tak, tak mi się wydaje, że to ósmy cud świata, i każda na nievo leci, najgorsze jest to ze ja tych dziewczyn nie znam. Wkurza mnie to ze ma taki dobry humor, strzelam fochy chociaz nie powinnam, wiem ze jak tak bede robić to jeszcze szybciej sobie inna znajdzie. Jezuu...

Gość jestem chora
Poklocilam się z nim a okazało się że wokalistka to stara gruba mężatka a perkusistka ma faceta :D jestem okropna :(

:D:D:D to sie nazywa nakrecanie samej siebie :D