Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chanelle_at

Pojebalo ja!?

Polecane posty

Gość Chanelle_at

Jeden chlopak w pracy zaczal sie mna interesowac ( Jacek) jakis miesiac temu. Pytal czy mam faceta etc staral sie zblizyc. Ja nie bylam pewna czy tego chce, dlatego bylo raz zimno raz cieplo. chyba dawalam sprzeczne syglaly. W pracy jest dziewczyna ( mezatka) z ktora on sie 'kumpluje' i widac wszstko sobie mowia. On jest dla mnie w dalszym ciagu mily, ALE ONA...zrobila sie sukowata, niemila, ignoruje mnie....o co jej koorva chodzi? nic jej nie zrobilam. zeby bylo ciekawiej, to w pracy jest tez powiedzmy Marek- z ktorym mam niesamowity kontakt, super sie rozumiemy i to widac, wszyscy to wiedza. Ona wczoraj przez telefon powiedziala do Jacka : '' Marek za duzo czasu spedza z Anka ( ...to ja)'' po to takie rzeczy mowi??

Gość gigi98876
Nie domyślasz się? Kumpelka tego gościa, który Cię podrywa jest pewnie zakochana lub co najmniej zaborcza w stosunku do swojego "kolegi". Więc próbuje namącić, żeby dał sobie z Tobą spokój. Wygląda to prosto jak drut.

Gość Chanelle_at
dzieki!!! boze jak mozna byc takim beznadziejnym!!!! przeciez ma swojego faceta, meza!!! co za koorva nasienie, sory za jezyk, ale naprawde nie rozumiem jak mozna byc takim plytkim

Gość Chanelle_at
jeszcze sie ostatnio chwalila ze dostala o niego e-mail jak on byl na urlopie we francji, na caly pokoj, zeby wszyscy dobrze slyszeli, a szczegolnie ja pwenie!

Gość Chanelle_at
CO MOGE ZROBIC W TEJ SYTUACJI?

Gość Chanelle_at
planuje zesrać się jej na biurko. CO ZJEŚĆ NAJLEPIEJ WCZEŚNIEJ?

Gość Chanelle_at
???