Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slowacka

wiersz do ukochanego

Polecane posty

Gość slowacka

Chce w koncu z dzentelmenem sie zwiazac a nie z pawianem pod reke podazac jestes idiota a swa glupota zadziwiasz mnie wciaz ty niemoto predzej w piecu mi napalisz niz ogien w mym ciele rozpalisz chcesz bym zrobila ci loda a ja w lozku bede jak kloda bo w ogole mnie nie pociagasz jak szympans w zoo wygladasz idz do agencji tam nie beda sie smiac z twojej potencji bo dowodza me badania zes jest mistrzem opadania masz malego penisa ktory smutno ci zwisa do niczego sie nie nadaje bo on nigdy nie staje myslisz,ze niczym strus masz jaja duze a to sa tylko jaja kurze wiecej namietnosci ma gora kosci nie chce debilu twojej bliskosci

Gość super pan super wiers
w zachwycie podziwie i blasku potęznym potrzasku gratuluje odwagi

A, fe! nieładnie tak o facetach brzydko pisać. Porządek i równowaga musi być. Więc: Chce w końcu z damą sie zwiazać a nie z idiotką pod reękę podążać z klasyczną blondynką bo swoim wyglądem zadziwiasz mnie bezustannie bezmyślna ma blondie predzej w piecu tobą napalę niż ogien twój ugaszę w miłosnym szale chcesz bym zrobil ci minetę daj mi sąsiadkę na podnietę bo w ogole mnie nie kręcisz nie skacze mi słupek rtęci idę do agencji tam się beda smiać z ciebie, kochanie bo przy byle dziwce stanie twa głębokość mnie pożera zgubiłem się w środku nie raz raz spotkałem czołg pancernych co od wojny są tam wiernie wyjścia z ciebie nie znajdują choć na Berlin się kierują więcej kobiecości ma miss domu starości nie chce pusta barbie twojej bliskosci :P:P:P