Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość postdame madame30

jestem w kropce..

Polecane posty

Gość postdame madame30

ktoś wykasował mi topik..streszczę się..podejrzewam i mam dowody że mój facet kręci z inną kobietą..wyczułam ze mniej ma czasu na necie dla mnie..jesteśmy 3 lata razem...dzielą nas 250 km..próbuje gadać to mówi że ok wszystko..zaczęłam domagać się emocji i uczuć zwala na egzaminy..a ja wiem ze z nią się spotyka..zaczął na skype gadać znowu..mówić jak mocno mnie kocha..w sumie to nie wiem po co mu tamta co się dzieje..nie mogę wyjawnić sytuacji jemu skąd wiem..więc nie wiem co robić

Gość postdame madame30
może ktoś mi pomoże co ztym robić? jakie rozwiązanie..byłam na wekeend u niego i wyjechałam w pon do siebie..to w trakcie mojej podróży poszedł do niej i pytał jej jak się podobał wspólny wieczór..jak leżeli..on próbuje ją masować i td..nawet mówi do niej że jest jego kobieta..a do mnie wczoraj na skype..że wiecej czasu po egzaminach bedzie miec dla mnie..a to nie chodzi o egzaminy ..ten czas siedzi u niej ..

Gość postdame madame30
myślę nad tym czy on szuka nowego związku..i mnie trzyma żeby nie być samemu..kręci na dwa fronty teraz ewidentnie..kocham go bardzo..czekam na niego on wie.. już tak było że zostawil mnie dla innej kobiety..i teraz też nie wiem co to bedzie..dodam że mama jego nie bardzo mnie akceptuje..jest przeciw mnie..

Gość postdame madame30
nie wiem po co mu ta z obcego kraju...jeśli mowią sobie że są czyms wiecej niż przyjaciółmi..wytłumaczcie mi co to za relacja?ona na razie broni się przed seksem..on namawia..pytałam po co facet namawia na seks..i on powiedział ze sięzakochuje poprzez seks..czyli chce sie zakochac w niej..ona odwleka..pozwala na partie..masowania nie na seks...jeszcze kobiety powiedźcie czy to trik i manipulacja?

Gość postdame madame30
zrozpaczona jestem i załamana

Gość postdame madame30
pomóżcie? czy taki początek związku może być między nimi?

Gość postdame madame30
pomocy

Gość postdame madame30
proszę niech ktos da ciepłe słowo

Gość sfgvf
on wie ze Ty wiesz?Co nasz zrobic to sama wiesz.a co zrobisz i jak go z tego usprawiedliwisz to inna kwestia. nie zebym oceniala.my baby mamy takie autodestrukcyjne tendencje po prostu.

Gość postdame madame30
wiesz ..on nie wie..o tym że wiem nie wie i nie bardzo moge to powiedziec..jedynie go zostawic bez słowa

Gość postdame madame30
mysłe zeby go zostaiwc bez słowa..ale ciezko podjac decyzje