Gość katekejt Napisano Luty 6, 2013 Witam, wraz z nowym rokiem przyszlo postanowienie. Dieta jest najwazniejszym czynnikiem odchudzania a zaraz po niej aktywnosc fizyczna. Nie wierze tym wszytskim metodom, dlatego mam swoja wlasna bezpieczna diete ktora (teraz moge po fakcie przyznac) jest bezpieczna, zdrowa i smaczna. Po pierwsze zrob liste produktow które lubisz a ktore sa zdrowe. Postaw na bialko ale nie kieruj sie dieta białkową. Moje produkty w menu dla przykladu; chelb zytni, oliwki czarne, papryka, pomidor, szpinak, ser bialy (chudy), jogurt naturalny, herbata czarna bez cukru, piers z kurczaka, ryby wszelkiego rodzaju, kapusta pekinska, woda niegazowana, jabłka, czasami bialy ryz i czesto na drugie sniadanie jogurt aktivia. Jem tylko produkty z tej listy zawsze kiedy czuje głod ale staram sie jesc mniej a czesciej. Tzn, zjem tyle ile planuje zjesc czekam 15 min i jesli nadal czuje glod to zjem wiecej. Ale przewaznie to wystarcza co zaloze bo nasycenie dociera do mozgu po ok 15-20 min dlatego jemy wiecej niz potrzebujemy. Poza tym nie jem po 19-20. Pije duzo czarnej herbaty (wyrzeklam sie cukru oraz kawy). Wisnienka na torcie okazala sie laweczka skosna do brzuszkow. Dziewczyny warto zainwestowac 99 zl na laweczke i robic CODZIENNIE rano na czczo po 10 brzuszkow. Na prawde, zajmuje to doslownie 2 minuty a efekty widac juz w krotkim czasie. Ja ciesze sie juz swoja figura. Jeszcze 2 kilo mniej i bede szczesliwa :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach