Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napewno

nieciekawa sytuacja, nie wiem co myslec. poradzcie

Polecane posty

Gość napewno

przyjaciel mojego chlopaka powiedzial ostatnio drugiemu koledze ze gdyby chcial to by mnie bzyknal. moj chlopak uslyszal ich rozmowe. co prawda czesto do mnie pisze , ale zawsze uwazalam go za dobrego kolege. znany jest podobno z tego ze odbija dziewczyny swoim znajomym. mamy zamiar go sprawdzic. tzn napic sie np . i zobaczyc do jakiego stopnia sie posunie jesli bede dawac mu sprzeczne sygnaly. co o tym myslicie??

Gość Tyle lat przy kompie
Nie pakuj się w to gówno :o po co ci to???

Gość hkdwjd
rozmawialam o tym z moim chlopakiem. chcemy sie po prostu przekonac czy rzeczywiscie jest jego przyjacielem czy okaze sie zwykla szmata.... czemu myslisz zeby sie w to nie pakowac?

Gość kobiettttttttty
Zły pomysł. Chyba cię kręcą trójkąty. Idę spać 🖐️

Gość lady hounslow
Lecisz na niego też czy co? Skąd takie pomysły. Co to za kolega co gada o tobie takie teksy.

Gość hkdwjd
w zadnym wypadku na niego nie lece... denerwuje mnie to ze moj chlopak traktuje go jak przyjaciela, caly czas sie spotykaja , wychodza na piwo a tu taki tekst... dokonczenie tego bylo; moglbym ja bzyknac gdybym chcial ale jest za chuda. a nie np. dlatego ze to dziewczyna mojego kumpla. Moj chlopak tez sie na to zgodzil chcemy sie przekonac czy rzeczywiscie bylby do tego zdolny. ja bym sie daleko nie posunela.

Gość Tyle lat przy kompie
Wg mnie to niepotrzebne komplikowanie. A jak Twój facet nagle stanie się zazdrosny? Poza tym po co to sprawdzać na własnej skórze, skoro i tak już krażą o nim takie wieści? Nigdy nie wiadomo, co się może stać, to tylko niepotrzebne prowokowanie.

Gość lady hounslow
Twój chłopak bez żadnego sprawdzania powinien mu dać w twarz. A nie wymyślać jakieś dziwne akcje.

Gość tysiąc500sto900
a jak cie zgwałci debilko?

Gość hkdwjd
Moj chlopak przypomnial mu o tym na nastepny dzien, jego kumpel zdziwil sie i wszystkiemu zaprzeczyl. Myslal na pewno ze on juz spi... Tamci dwaj gadali w kuchni kiedy moj chlopak poszedl sie polozyc. Moze macie racje, ze to zly pomysl. Przemysle to jeszcze