Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mmarszalek

szukam ojca

Polecane posty

Mam 28lat poszukuje ojca biologicznego i nie mam od kogo się dowiedzieć,ponieważ moja mama która miała mi powiedzieć nie zdążyła,bo umarła.Teraz sama mam dziecko i chciała bym żeby miał możliwość go poznać.Na dokumentach o ustalenie ojcostwa widnieje Mirosław Bąk z legionowa i podobno ktoś z jego rodziny był sędzią w czasach 82-89r.Z tego co się dowiedziałam to ma dwóch synów i mieszkał parę. lat temu na pograniczu legionowa i Jabłonny.a moja mama nazywa się Jolanta Talarska.Miała trzech braci i jedną siostrę. Mieszkali za młodu w legionowie na "cegielni"

Gość piękny marian.
Witaj mam 50 lat jestem przystojnym blondynem bardzo chętnie Cię adoptuje

Zyczę żeby Ci się udało go znaleść, ja chciałabym poznać dziadka, niestety moja babcia idzie w zaparte i pewnie też zabierze tą tajemnice do grobu. Cóż.. takie były czasy, nieślubne dziecko wstyd, hańba i ogień piekielny.. ;/

Gość labnagutreu
pewnie to jakiś zbrodniarz stalinowski,lepiej nie grzeb w szambie bo mozesz sobie rączki pobrudzić wiadomom substancją

nie mam córki tylko syna a pomyślał ktoś że jak bym potrzebowała pomocy od ojca i umierałabym to tylko on mi może pomóc.ą takie sprawy zawsze warto dążyć,bo wychodze z założenia że lepiej znać najgorszą prawde niż żyć w kłamstwie

Gość ojojku
jak wpiszesz w googlach mirosław bąk legionowo to jest taki gosc, ma firme - handluje warzywami i owocami... firma załozona 2010 co moze sugerowac kogosmlodszego niz twój ojciec... ale moze to ktos z rodziny.

Gość ojojku
Warzywa i owoce Mirosław Bąk, UL. ZEGRZYŃSKA 21B , LEGIONOWO

Gość no dobra to teraż ja mówię
ubudubu nie drąż bo może babcia została zgwałcona prze ukraińców w czasie wojny, to nie są miłe wspomnienia. nie mówię, że tak by:Oło, ale to bardzo prawdopodobne, oni nie przepuszczali żadnej kobiecie.

Gość Joanna toruń
a masz skośne oczy i przyciemnioną skóre?

Gość hey_you123
niepoważne to z Twojej strony podawać nazwiska o.O gratuluje błyskotliwości.

Gość niepowazne to jest zamieszczan
Ie takich tematów na kafeterii ale ludzka głupota nie ma granic

Gość Barbiotka
Witaj życzę owocnych poszukiwań. Sama nie poznałam nigdy swojego ojca więc życzę Ci jak najlepiej. Trzymam kciuki!!