Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adkkz

Przerwa ? Powroty i rozstania ?

Polecane posty

Gość Adkkz

5 lat zwiazku , 2 rozstania i powroty ( kilkumiesieczne ) 2 lata - idealnie nagle wszystko sie wali , klotnie o nic, brak czasu nawet na rozmowy telefoniczne . Decyzja jego ? Przerwa ale jestesmy razem, choc mamy zastanowic sie nad sensem zwiazku . Na pytanie czy mnie kochasz ? Odp ze odp ta nie jest teraz na miejscu . Co robic ?

Gość bhwth
poszukaj sobie kochanka tak jak wiele zdzir to robi

Gość Adkkz
Pomyliles adresy i sens wypowiedzi . Nie jestem tym typem

Gość E-lena26
autorko ja bym odeszla .S\koda czasu ta taki zwiazek . Wiecznie młoda nie bedziesz -pamietaj ! Powodzenia

Gość E-lena26
autorko ja bym odeszla .S\koda czasu ta taki zwiazek . Wiecznie młoda nie bedziesz -pamietaj ! Powodzenia

Gość Adkkz
A co jesli nie potrafie ? Co jesli to jego widze jako meza , ojca dla dzieci ? Kazdy z nas ma wady ....

Gość wkurwiona żona
Po ślubie małżonkowie też się kłócą o byle co. O słoną zupę, o przesłodzony kompot. o to że mąż zapomniał o urodzinach, że żona nie chciała pójść do znajomych na imprezę bo nie lubi pani domu. Ale czy to są powody do rozstania ? Jeżeli tak to czarno widzę rozsądek ludzi w związku.

Gość Adkkz
Nie wiem ... Ja sama mialam mase watpliwosci przez to ze od ostatniego czasu jest strasznie ... A nie mieszkamy jeszcze ze soba ale na sama mysl ze nie bedzie go w moim zyciu panikuje .. Mysl ze ktos inny moze budzic sie obok niego zbija mnie to wszystko ...