Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ziuzia

czy ktoś testuje w najbliższych dniach

Polecane posty

Gość sabrinka11
kawa z mlekiem28 a który to twuj dzień cyklu, kiedy masz termin@

Gość kawa z mlekiem28
to mój 35 dzien w 33 powinnam dostać@. ale mam nieregularne cykle co 33-34 dni.

Gość justys01443
kawa z mlekiem jestem z Toba, zrobiła dzisiaj drugi test dla pewności, ze nadal są dwie kreski, a tu jedna kreska......... niewiem co mam o tym myśleć. Byłam przed chwilą na badaniu hcg, ale nie mam już nadziei, druga poroniona ciąża. Tylko dlaczego??

Gość franki26
Dziewczyny trzymam za was kciuki.Mam nadzieję że wam się uda.Bądźcie dobrej myśli. Ja testować będę 15.02 wtedy mam dostać okres mam zazwyczaj regularne.Jak narazie bolą mnie piersi od owulacji i kłują jajniku.Już nie mogę się doczekać

Gość kawa z mlekiem28
justys no to dziwne moze test jakis wadliwy? na pewno nie poronilas przeciez krwawilabys... wyjdzie Ci beta na 100%, że ciąza zobaczysz. a mnie mdli i mdli kawy nie tknelam jutro znów zrobie test tym razem rano a nie popoludniu..

Gość justys01443
no wątpię w to, w poprzedniej ciąży byłam u lekarza, nic konkretnego nie widział, kazał zrobić bete- wyszła tylko 16. Jak wróciłam do domu zrobiłam test i już ciąży nie wykrył. A po dwóch dniach dostałam okres, więc teraz pewnie historia się powtarza. Test zrobiony we wtorek wykrył ciąże, dzisiejszy juz nie, czyli to znak że hormon hcg spadł do minimalnych wartości i pozostaje mi czekać na okres. O 13 odbiorę wyniki to wszystko się okaże

Gość kawa z mlekiem 28
co u was? ja dostałam @ w piatek :(