Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MWzWM

Rasizm w szczególnej postaci - mail do Johna Godsona z PO

Polecane posty

Gość MWzWM

Szanowny Panie Pośle, głęboko przemyślałem sprawę mojego maila do Pana, Pana odpowiedzi, sprawę dyskusji nad związkami partnerskimi i Pana głosowania. Do Pana, który mimo wszystko jest (chyba?) trochę inteligentniejszy od swoich kolegów, chciałbym więc napisać jeszcze jedno słowo: CZARNUCH Niech Pan to sobie przemyśli, Panie Pośle. Pozdrawiam, dr Michał Roszak michal_roszak@yahoo.com

Gość spadek po zyjacej matce
ciekawe czy sie zapieni :D obecny rasizm z XXI wieku polega na tym ze ciemnoskory może cię zabić i to jest ok, ale jak ty zwrócisz mu uwagę na błędy to jestes rasistą

Gość bozon higgsa
Czarnuchem pośród ludzi "tolerancyjnych", zostaje się, gdy ma się radykalnie odmienne od nich poglądy. Oczywiście częściej jest się po prostu "homofobem", "ciemniakiem" itp... :D

Gość nie ma litości dla s...
Napisałem na michal_roszak@yahoo.com że jest ludzkim śmieciem i padliną zachęcam innych, wysyłajcie mu swoje bluzgi

Gość kossa na kamień
czarnuchem skarbie zostaje sie wtedy gdy twoje poglądy są jak chorągiewka na wietrze - zmieniają sie wraz z kierunkiem wiatru

Gość kanarek6
czarnuchem to jest ten Roszak

skoro można nazywac kogoś pedałem to czemu nie można czarnuchem?? nie mówię, że mi się to pdooba to tylko takie spostrzeżenie...