Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuchnia

Co zrobić z łososia?

Polecane posty

Gość Kuchnia

Mam 150g łososia, taki spory plaster to jest... Podrzućcie jakieś pomysły wypróbowane... Piekarnika brak ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nie znma sie i tyyylleee
nie lubie lososia.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a a a a a
I podac z cytrynka, pycha :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Bella banana
A losos wedzony? Jesli tak to kupic serek do smarowania z ziolami, albo do zwyklego serka kremowego dodac troche np. swiezej bazylii i wymieszac. Posmarowac plaster lososia dosyc grubo tym serem, zawinac w roladke, pokroic na 2-3 cm kawaleczki, zabezpieczyc kazdy kawaleczek wykalaczka i podawac jako przystawke. Oprocz tego losos wedzony jest super w tarcie ze spinakiem i smietana, no ale nie masz piekarnika, wiec tu odpada.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Kuchnia
Na patelni normalnie w panierce?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość tretewt wet
ja bym zrobiłą sushi pycha! :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Jeśli nie masz piekarnika mozesz pokroić na mniejsze kawałki, podsmażyć, zalać śmietaną, dodać świeże zioła i już masz :) do ryżu bardzo dobrze smakuje

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
A patelnie grillową albo po prostu grilla posiadasz? Bo jeśli tak to tutaj masz naprawdę smaczny przepis - http://www.horeca.pl/przepisy_kulinarne/art2,grillowany-losos-norweski-z-pure-z-bobu-i-letnia-salatka.html Tylko właśnie ta kwestia grilla bo dzięki temu jest cały efekt.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
pokropiony cytryną, posypany koperkiem i ugrilowany-prosto, klasycznie, bez udziwnień, pysznie :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×