Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcoroic!!!!!

Czy moje malzenstwo m sens,ocencie, moja sytuacja!!

Polecane posty

Gość ALE BAJER!
Piszesz takie pierdoły że nie da się tego czytać! Czy myślisz że na kafeterii są tylko przygłupy?????😡 Ja w każdym razie tego nie łykam!

Gość Izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
autorko czy wiesz ze jesli darowizna była tylko na męża Twojego i on bedzie np brał rachunki na rodziców, to w razie rozwodu zostaniesz z niczym bo darowizny nie wchodza w majatek wspólny

Gość ajsdhasjdhakajk
AUTORKO-------jestem w trakcie budowy,macie na stan surowy? A powiem Ci ze to doooopa i wyjdzie wam 2razy wiecej...koszt beda sie mnozyc a wlasnym silami bedziecie sie 10lat budowac...i w koncu skonczy sie na wynajeciu ekipy....DOBRZE CI RADZE...jesli nie macie kupy kasy to dajcie spokoj z ta budowa...30tysi to pikus,pojdzie w beton i fundamenty a konca nie bedzie widac

Gość niewiemcoroic!!!!!
To nie wierz, to co napisalam to jest szczera prawda, a napisalam tutaj bo juz nie wiem co mama robic.

Gość TEZ MATKa
Jesli to nie prowo to uciekaj dziewczyno póki możesz. Twój mąż to pacan granatem od pługa oderwany.Może byc tylko gorzej a nie lepiej.Chciał mieć żonę to niech Ci zapewni dach nad głową ale swoja pracą a nie datków rodziny.

Gość niemammanie
Nie moge tego czytać, masz męża idiotę.

Gość wredniucha10
WAŻNE PYTANIE: czy widziałaś akt notarialny na którym oboje figurujecie jako współwłaściciele działki??? podejrzewam, że tacy ludzie w życiu nie zapisaliby nic synowej, tym bardziej, że nie ma dzieci - a tobie tylko powiedzieli, że działka jest "wasza"

Gość wredniucha10
autorko, gdzie ty?