Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy jestem gruba?

Czy ważąc 70kg przy wzroscie 168 jestem gruba?

Polecane posty

Gość czy jestem gruba?

Cholera ważyłam 49kg i w dwa miesiace przytyłam 20kg ! !! nie wiem jak mam to zrzucic.. jem normalnie, nie jakos duzo a mimo to grubne

Gość zxzx
a jakie wymiary? Ja ważąc 73 przy 170 czułam się źle. Teraz ważę 60 i jest ok, ale parę kilo chcę jeszcze zrzucić.

Gość czy jestem gruba?
Nie wiem jakie wymiary mam. Ale czuje sie jak opasła świnia

Gość prawictwo pospolite161
pewnie tyjesz bo jesz za duzo tłuszczu przy 168 cm wzrostu prawidłowa waga wynosi od 50 do 55 kg

Gość prawictwo pospolite161
unikaj produktow ktore maja wiecej niz 199 kcal ziemniaki przykladowo maja 80 kcal /100 gram .

Gość u mnie to jest tak
to zależy ja ważę 69 przy wzroście 175 i zaczyanm ćiczyć bo uważam że trochę powinnam zrzucić,ale jak sie dobrze czujesz tak jak wyglądasz to najwazniejsze :)

Gość skarpetka22
to zależy od budowy ale 73, stanowczo za dużo!

Gość nie nienenienei
wcale nie tak dużo jeśli jesteś proporcjonalna, ale fakt faktem, na niższych osobach bardziej widać

Gość ja mam tez 168 a waze 57
a jeszcze by sie przydalo troche kilo spuscic wiec ty musisz byc niezla swinia,sorry

Gość Karotka.....
Nie jesteś gruba, masz BMI 24.8 czyli prawidłowe.

Gość ja mam 32 lata
prawictwo pospolite161 - "przy 168 cm wzrostu prawidłowa waga wynosi od 50 do 55 kg" się uśmiałam :D autorko - ja mierzę 164 cm, ważę ok. 59 kg i zamierzam schudnąć ze 3, więc uważam, że Tobie prydałoby się schudnąć 5 conajmniej ... ale Twoja poprzednia waga 49 kg to dla Ciebie z kolei było za mało!! pozdrawiam

Gość jest najlepsza
Ja codziennie jeżdżę na rowerze stacjonarnym polecam :D

Przyznam, że ja też tyle ważyłam przy takim wzroście. Myślę, że gruba nie jesteś, jednak chociaż te 4 kilo w dół byłoby w miarę dobrze. Ja źle się czułam i wiele osób mówiło mi, że jestem gruba. Mi się udało zrzucić do 63 i wyglądam w miarę, gdy dobiorę odpowiednie ciuchy, które odejmują parę kilo. Spróbuj jeść syte śniadania np. owsiankę lub chleb razowy z pomidorem, obiad lekki, kolację poodobnie. Ja piłam wiele herbat zielonych, czerwonych itp. zeby nasycić głód, jadłam dużo jabłek.

Gość wiwiana 123
Hej, hej ;) ja przy wzroście 169 ważę 63 i teraz jest ok, ale jakiś czas temu byłam chudziutka i także bardzo szybko przybrałam na wadze, jadłam normalnie, wszystko tak jak zawsze. Zrobiłam badania i wyszła niedoczynność tarczycy, zgłoś się do endokrynologa, bo to pierwszy objaw, pozdrawiam :)

Autorko, Twoje BMI wynosi nieco ponad 24. Z medycznego punktu jesteś na skraju pomiędzy prawidłowej wagi a nadwagą. Gorzej ze strony społecznej- bo jesteś gruba.

Gość inkeczka24
Wszystko zależy od danej osoby, tego gdzie sie te kilogramy rozkladaja ale jesli nie widze, to stwierdzam ze musisz byc gruba. Ja mam 175 cm i waze 65, a tluszczyku troche mam.

Gość adzin zloty internet
grubniesz mhm. :O 🖐️

Gość czy jestem gruba
dzieki za odpowiedzi musze sie odchudzic

Gość gość
Ja mam 12 lat ważę 69 kg przy wzroście 168 cm, nie czuję się grubo bo jestem bardzo umięśnona. Więc to chyba zależy od tego czy jesteś umięśniona czy nie.

Gość spadam
Dnia 6.02.2013 o 13:15, Gość prawictwo pospolite161 napisał:

pewnie tyjesz bo jesz za duzo tłuszczu przy 168 cm wzrostu prawidłowa waga wynosi od 50 do 55 kg

najlepiej wazyc 30kg bedziesz prawie na wymarciu i nie bedzies sie niczym przymowac po smierci :)