Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korekta x

moja kuzYnka - chyba ją duszę

Polecane posty

Gość korekta x

od zawsze sie przyjaznilysmy mamy obie po 24 lata.... ale wkurza mnie niemiłosiernie. ona zapalona domatorka, niby super gospodyni uwielbia piec(piecze w domu na zamowienie) gotowac,i ogolnie przebywac w domu z mezem ja ,singielka,zapalona imprezowiczka wrecz nienawidze siedziec w domu, nienawidze gotowac,za to koncze studia i mam jakis start w zyciu a nie zawodowka gastronomivczna jak ona i teraz tak: rodzina zamiast mnie chcwalic ze studiuje,chce sie uczyc ,jestem mloda to wiadomo ze imprezuje.a cala rodzina i mlodzi i starsi slysze tylko OLa to Olusia tamto,Ola piecze pyszcze ciasta,JAKI dobry obiad zrobila,przywiozla ciasteczka,ze super ,ze grzeczna i wkurwia mnie sto strasznie bo jestesmy w tym samy wieku i wszyscy ja chwala a ona taka niby cicha skromna myszka;/ na moj temat nigdy nie slysze zadnych wiwatow...jest moja przyjaciolka ale wkurwia mnie to juz

Gość korekta x
nAWET nie mam sie z nia o co klucić. bo jak zarzucę jej cos( o co nawet nie jest winna) to przeprosi Cie jeszcze za cosa czego nie zrobila...no ja pierrrr

Gość korekta x
up up up

Gość korekta x
wyobrażacie sobie....Olusia nawet po sikaniu ręce myje pół godziny taka jest dziwna

Gość zxzx
A z jakiego powodu miałyby być te wiwaty na twój temat? Studia to w tych czasach żadne osiągniecie a na pewno nie powód do peanów. Widać nie jesteś tak lubiana w rodzinie jak ona. Pogódź się z tym.

Gość cccccbbbgd
naucz sie pisac kobieto. A juz konczysz studia? Boze jakich my teraz studentow mamy...

Gdyby była Twoją prawdziwą przyjaciółką to nie miałabyś takie zazdrosnego nastawienia, a niestety takie masz (nawet jeżeli Ci się wydaje, że tak nie jest). Traktujesz ją na zasadzie rywalizacji o względy innych osób.

Gość powiem i ja....
a ja nie rozumiem z czym masz problem ?....a nie jesteś czasem zazdrosna o tą swoją kuzynkę że rodziną właśnie ją chwali a nie Ciebie ?....to że studiujesz i chodzisz po imprezach nie znaczy że jesteś lepsza od niej

Nie wiem co Ty studiujesz ale kłócić nie kłucić się pisze. Jak Ty się na studia dostałaś jak matury nie powinnaś zdać.

Gość duch dziadka....
Ja perdole w tej Polsce to studia na takim poziomie jak ktedys podstawowka,niedziwota ze wszystkie tumoki studiuja ;(