Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viga12348h

chciałabym mieć cesarke

Polecane posty

Gość viga12348h

pierwszy mój poród był bardzo bolesny i zakończył się kleszczami,po mimo tego,że upłynęło od niego kilka dobrych lat ja nadal wspominam to jak bardzo traumatyczne przeżycie.Teraz jestem w ciąży i chciałabym mieć cesarkę ,ale nie bardzo wiem jak to załatwić,bo przecież nie ma cesarki na żądanie.Jestem z Poznania,może któraś poleci mi lekarza???

Gość pamiętaj ze cesarka
to nie od taki sobie poród tylko OPERACJA I TO POWAŻNA

Gość cysorz to mo klawe rzycie...
z lekarzem porozmawiaj może?

musiałabyś poszukać jakiejś prywatnej kliniki w Twojej okolicy. Nie wiem czy w Żarach nie ma. U mnie też pierwszy poród zakończył się kleszczami, na dniach mam drugi i zaplanowaną cc. Nie wyobrażam sobie po tym koszmarze jeszcze raz rodzić naturalnie....

Gość viga12348h
chce cesarke i tyle. Nie chce przchodzic przez to samo. Mam dość,ta ciąża była nie planowana,miałam nigdy nie mieć drugiego. Ale wdałam się w romans i wyszło jak wyszło.

Gość viga12348h
niestety jakaś świnia się podszywa pod mój nick....żałosne że nawet tutaj gdzie rozmawiamy o dzieciach zawsze jakiś cham się znajdzie

meht....a jak to się stało ,że Ci zrobią cesarkę???chodzisz prywatnie do lekarza czy na NFZ???

zapłaciłam w prywatnej klinice, mój lekarz pewnie nigdy by mi nie wypisał skierowania na cc, chociaż chodziłam prywatnie. Znajdź coś w Twojej okolicy....

Gość a ile płaciłaś?
drogo to cc wychodzi?