Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLGAAAAAA

Andrzej Piaseczny...

Polecane posty

Gość Lubię Go,go
Lubie Go.

Gość OLGAAAAAA
Tygrysek :-) A byl sam czy z kimś.

Gość nxnsdnadjdh
Wszystko fajnie, tylko on nie szuka żony bo woli facetów. To jest gej przecież.

Gość tak się składa
Piasek nie jest gejem, jest bi. Dawno temu był ze znacznie starszą od siebie kobietą, która miała dorosłe dzieci.

Gość OLGAAAAAA
Tygrysek :-) Ale powiedz na serio czy z kimś był???

ja nic takiego nie napisałam, był z kumplem po prostu nie wiem czy ma kogoś czy nie bo mnie to nie interesuje, nie chciał pić z nami nawet piwa bo sie obawiał paparazzich ale to bardzo sympatyczny człowiek uwielbiam jego piosenkę Z Głębi Duszy - rany jest zajefajna...

Gość OLGAAAAAA
Skoro jest bi jest to ok jak dla mnie.

Gość do autorki.
Olga a ile Ty masz lat, że chcesz za Piasecznego wyjsć? ;-)

Gość OLGAAAAAA
Po 20 przed 30. Dotąd spotykałam facetów, którzy mieli w głowie jedno.....seks. Albo za sztywny, albo za dużo luzu, mało inteligentni.

Gość OLGAAAAAA
Czyli sumując, każdy facet, którego poznałam to idiota.

Gość do autorki.
Olga, powiem tak - publiczny wizerunek A.P. bardzo mi odpowiada. Podoba mi sie jako facet, choc jak dla mnie jest nieco za niski. Ale tak naprawdę nie wiadomo, jaki on jest NAPRAWDĘ :-O A co do jego głosu - ja się nie zachwycam. Porównaj sobie gdy śpiewa z Ewą Farną albo z Sewerynem Krajewskim -to są piękne głosy. Piaseczny nie ma takich mozliwosci wokalnych, powiedziałabym nawet, ze śpiewa bardzo przeciętnie, nosowo. Ale ma piękne teksty, muzyka Krajewskiego robi swoje, co razem daje niezłe przeboje. Plus osobowosc Andrzeja i jest sukces :-)

Gość OLGAAAAAA
Zawsze mialam powodzenie u facetów, ale im zależy tylko na tym, żeby mnie przelecieć i zostawić Dlaczego ja trafiam na takich idiotów ????

Gość aaaaaaaaaaaaaaa;(
Nie wiem czy bi czy nie, ale facetów lubi na pewno. Znajomy który pracował w jednym klubie w Warszawie opowiadał jak Piasek przyprowadza różnych facetów i ostro się liżą w kącie.

Gość do autorki.
Obrzydliwe.. tylko gdyby to była prawda to może by jakies foteczki w brukowcach się pojawiły. A dlaczego takowych brak???

Gość fuujfuuujjj
no oblesny gejuch

Gość aaaaaaaaaaaaaaa;(
"do autorki" - np. Szczygieł czy Poniedziałek to też geje, a jednak nigdzie ich fot nie było, na których miętoszą się z facetami. Nie wiem dlaczego, może gazety boją się że potem ich pozwą czy coś. W każdym razie - to na 100% prawda co napisałam o klubie w Wawie i kochankach Piaska.

Gość Hmmmmm taka jedna wariatka
Gej, bi nie ważne. Ważne, że spiewa zajebiscie.

Gość 23523
Moim zdaniem głos ma mocno przeciętny. Za wysoki, mało męski.

Gość do autorki.
gdzie on tam zajebiscie spiewa... mylicie dobry wokal z wrazeniem, jakie robi na scenie... ale żeby nie było - lubie go, tylko satarm się obiektywnie oceniać ;-)

Gość joaska7
Artysta Andrzej Piaseczny: czytając tu wpisy na temat artysty, widzę, że niektórzy podkochują się w naszych piosenkarzu no tak każdy ma swojego piosenkarza, ja kiedyś miałam w domu plakaty na ścianach a teraz z biegiem lat wolę koncerty na żywo bo można mieć z takich koncertów super emocję, polecam. A co do artysty Andrzeja Piasecznego jest to skromny i mądry artysta i mający głowę do interesów jak być trendy. Wielu naszym artystą to się nie udaje a artyście tak bo tworzy i śpiewa na naszej scenie muzycznej 20 lat. W 2001 roku zaliczył wpadkę na Eurowizji ale i to artyście Andrzejowi Piasecznemu publika wybaczyła. Jestem wielbicielką artysty i kupuje płyty jak jakaś nowość pokaże się na rynku muzycznym ale jego osobiste życie mnie nie interesuję mam do pewnych spraw dystans, artysta jest przystojny i ciacho ale dla zwykłych ludzi moje drogie panie jest nieosiągalny kiedyś miałam okazję poznać ludzi z branży muzycznej i to jest inna Bajka i inny Świat, zawsze artyście życzę sukcesów i udanej trasy koncertowej a odnośnie jego domu kiedyś był wywiad w ''Gali'' gdzie artysta pokazał swój dom i wspaniałe widoczki na Góry Świętokrzyskie, pozdrawiam i życzę sukcesów w zdobywaniu autografów ,,,,wielbicielka.....:)