Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolololololl11

denerwują mnie te "mądre"

Polecane posty

Gość kolololololl11

co to wszystko wiedzą najlepiej z zakresu wychowania prowadzenie ciąży, porodu, wychowania dzieci , medycyny i "błyszczą" swoją wiedzą wyssaną z palca (bo niby skąd -kafeteria, gazeta, wikipedia?) skoro robieniem dzieci zajęły się na długo przed maturą co nie pozwoliło im to na skończenie żadnej innej szkoły .

Gość dcxcfd
a skąd wiesz kto jaka szkołę skończył? Co ma szkoła do rozumu? Mam tylko gimnazjum. Mam męża i dwoje dzieci,żyjemy dobrze. Koleżanka po studiach a głupia i szczeniacka ze nic dodac nic ujac.

Gość Koalala8197
Szkoła o niczym nie świadczy. Sama ma dyplom dobrej uczelnie, dobrego kirunku, który zdobyłam bez większego wysiłku i duuuzo rzeczy nie wiem. No ale ukończenie tylko gimnazjum to ignoranctwo. Poniżej przeciętnej. Z czego wynika z lenistwa? Braku ambicji - nawet z dzieci w szkole będą się śmiać...

Gość życie to zycie nie bajka
Jka tak cię mąż zostawi, to zostaniesz z 2 dzieci, bez minimalnego wykształcenia, bez doświadczenia. Wiem - napiszesz,że nie zostawi, ale każda tak mówi a potem płacz.

Gość o ja pierdziuuu
"mam tylko gimnazjum" :O O ja pierniczę, pewnie, koleżanka głupia bo po studiach :D Jak ty możesz określać, kto jest głupi, a kto nie, skoro nie masz się do czego odnosić ? :O No bo niby do jakiej swojej wiedzy skoro nie posiadasz żadnej po gimnazjum ? Przecież mieć tylko gimnazjum, to jak kiedyś być tylko po podstawówce. Głupia musisz być jak paczka gwoździ. Tzn. może i wiesz, że w biedrze bonitki są teraz w promocji i że jak dzieciak wyje to pewnie się zwalił do pieluchy, ale już o innych rzeczach z pewnością masz blade pojęcie. Bo niby kto miał ci o nich i kiedy poopowiadać ? O masakra :O

Gość kkkkkkkkkkk
Z tum gimnazum to nie ma czyo się chwalić. Co ty osiągnęłaś w zyciu? NIC. Wiesz bo rozłozyć nogi to żadna sztuka

Gość do dcxcfd
ja tam się nie dziwie,że ta twoja koleżanka się tak zachowuje -poprostu dostosowuje swoje zachowanie pod Ciebie :D Jesteś " głupia i szczeniacka ze nic dodac nic ujac. "

Autorko a te co skończyły studia - te lepsze i te gorsze, to skąd biorą "wiedzę" na temat wychowania dzieci, prowadzenia ciązy, porodu? Na każdym kierunku studiów wykładają podstawy położnictwa, troche psychologii dziecięcej, pedagogikę i obowiązkowo jest staż na oddziale pediatrycznym? Większość "czerpie" wiedzę z netu, rozmów z lekarzem, bardziej doświadczonymi koleżankami i ew. dzieli się swoim doświadczeniem.

Gość klaudyna konwalia
dcxcfd Masz aż 2 dzieci i jesteś w wieku ok 26 lat + 2 dzieci. Nie ubliżam Ci ,jednak wiesz bedzie Ci wstyd wpisac w dokumentach dzieci w szkole matka wykształcenie: podstawowe czy Gimnazjalne. Idż na przód bo co bedzie gdy zdarzy sie tak że zostaniesz sama młoda bez wyksztalcenia ?

Gość dcxcfd
Fajnie tu:) nic więcej nie napisać a już wiecie tyle o mnie,że nie wiem co mam pisać:) Nie wiecie ile mam lat,czy pracuję ale co tam lepiej ubliżać:)

Gość dcxcfd
Myślałam,żeby iść ale nie poradzę sobie. Z dwóch przedmiotów jestem kiepska.

Gość dedera
dcxcfd - tak trzymaj ;) Nie papier swiadczy o czleku, dowodza tego te wpisy powyzej :D Jesli zostaniesz sama, to w rozwiazaniu problemow nie pomoze nikomu wyksztalcenie a WIEDZA. Madre beda wiedzialy o czym pisze. Milego :P

Gość do tej po gimnazjum
Z dwóch przedmiotów jesteś kiepska...?? No to super! To faktycznie nic w życiu robić nie musisz... :D Wszyscy ci co skończyli szkoły byli przecież orłami absolutnie ze wszystkiego! Dlatego je skończyli! A tak poważnie to... Ty naprawdę jesteś niepoważna... Ale masz już jakiś sukces - patrz jak rozmowę zdominowałaś :) kręci się na twój temat i kręci :)

Gość dcxcfd
Piszcie dalej,mi to nie przeszkadza. Ja tu rzadko zaglądam. Mam stałą pracę. Nic nie wiecie a oceniacie. Żegnam.

Gość kolololololl11
chodziło mi o studia typu : pielęgniarstwo, położnictwo, medycyna, analityka medyczna,farmacja ,ratownictwo medyczne i inne w tym temacie - chociażby nawet policealne medyczne. To są osoby co na pewno w tematach medycznych się znają a nie taka mamuśka po gimnazjum ledwo co jakiś problem miała ze zdrowiem albo niemowlakiem poszła do lekarza lekarz coś jej powiedział ona między wierszami zrozumiała a potem świeci"wiedzą" na kafeterii ,żałosne