Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aroniiiawan

jak.yglada wasz dzień z niemowlakiem ?

Polecane posty

Gość aroniiiawan

juz nie daje rady moja 1,5 mc córcia nic mi nie daje zrobic. chce tylko na raczki i do cyca. Spi tylko na spacerkach. jak u was wyglada dzien moze cos podpowicie młodej mamie?

Gość alaaaa maaaa kotkaaaaaaa
to sie ciesz, że na tym spacerze śpi ;) Ja miałam jeszcze gorzej jak o 4 rano wstał to non stop płakał (kolki) , leżeć nie, w wózku nie i w sumie pierwsze 3msc spędziłam w domu...nawet w nocu dawał czadu. W dzień spał około 1,5 godziny od 4 rano do 19 non stop trzeba było poświęcać czas tylko jemu... Jedno dziecko takie, drugie takie...Na to rady nie ma.

Gość aroniiiawan
moja w nocy spi . kolki takze ma. ale zeby non stop przy cycku siediec. nawet teraz dlatego moja pisownia jest niepoprawna;)

Gość alaaaa maaaa kotkaaaaaaa
No mój jak o 1 w nocy się obudził to nie spał ze dwie godziny jak już zasnął to i tak pobudka o 4 :D A z tym cycem...smoczek próbowałaś ? Wiem jak to jest, jak się jedną ręką je obiad a na drugiej trzyma dziecko przy cycu :/

Gość aroniiiawan
smoczka nie chce juz tyle razy próbowałam dawac i nic wypluwa . jak maz jest w domu to zawsze ja jakos zabawi i mnie odciazy ale jak zostaje z nia sama na całe dnie to masakra...