Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulina44455

co sądzicie o takiej diecie?

Polecane posty

witam... miałam zamiar przejść na głodówke, ale troche się obawiam... więc postanowiłam pic duzo wody mineralnej i jeśc 2-3 marchewki dziennie:) musze schudnąć dużo, ponieważ przed odstawienie tabletek anty przytyłam 13 kg i przy wzroście 165 cm waże...80 kg!!! zawsze byłam przy kości ale teraz to juz maciora jestem!! co wy na to???? prosze o opinię!!

Gość Ula +30
fuju obrzydły spadaj stąd 20 dni głodówy i dopiero wracaj maro przebrzydła z cellulitem sadłem

Gość paniHania
bez sensu, ile tak wytrzymasz? potem rzucisz się na jedzenie i nadrobisz z nawiązką.

Gość suszydło
Wybacz, ale to nie jest żadna dieta, tylko rozregulowanie sobie metabolizmu i prosta droga do efektu jojo. Nie mówiąc już o ziemistej cerze, wypadających włosach, rozdwojonych paznokciach. Największy problem jest taki, że Ty byś chciała być szczupła już, zaraz. Miesiąc na mineralce i marchewce nie da Ci wymarzonej figury. Daj sobie pół roku, jedz codziennie pięć posiłków o tych samych godzinach, wywal z diety wszystko białe (pieczywo, makaron), słodycze i alkohol. Jedz dużo sałatek (bez majonezu), poćwicz przynajmniej raz w tygodniu. Dopiero wtedy masz realne szanse schudnąć cokolwiek i utrzymać nową wagę.

Gość hanka z poranka
kultura spasłej krowy spasła się szuka pomocy obraża idź do diabła gruba żmijo!!!!!!!!!

Najrozsądniejsza to mż, ale ja akurat jestem na dukanie- i też mi kg ładnie lecą...

Gość zdrowa dieta to south bech
na niej schudniej , przyspieszysz metabolizm i nie bedziesz odczuwac głodu. to nie dieta to sposub na zycie. ja schudlam na niej 1- kg a moj maz mial juz sporą otyłosc i schudł 20 kg :-) polecam.