Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agus555

Alimenty z funduszu a komornik

Polecane posty

Witam ma pytanie były mąż nie płacił dobrowolnie alimentów więc sprawę dałam do komornika ten ściągał z zakładu pracy ale nie zawsze pełną kwotę więc wziełam zaświadczenie i poszłam do funduszu przyznali mi 1000 zł i tą kwotę dostawałam a komornik resztę ile zdobył .W zeszłym roku ex przesłał mi pocztą 2000 zł alimentów tyle ma zasądzone nigdy nie płacił dobrowolnie a jak poszedł o zniżenie to szybko raz wpłacił ja te 2000 zł zawiozłam do komornika a ten to rozdzielił 1000 zł przelał mi 700 na fundusz i 300 swojej opłaty pobrał i ja miesiąc temu dostałam wezwanie z funduszu że zle pobrałam świadczenie .Tu moje pytanie skoro komornik rozliczył pieniądze to dlaczego fundusz czepia się mnie komornik powinien odpowiedzieć za to nie ja bo ja sama tego nie zabrałam a on powinien dać najpierw funduszowi a potem mi a teraz każą mi zwrócić coś mi tu nie pasuje A jak wygląda czy komornik może wziąść sobie najpierw opłatę proszę o normalne wypowiedzi

Gość butelka z wodą mineralną
komornik zawsze najpierw wezmie sobie a twoje dziecko i ciebie ma gleboko w dupie, ty sie teraz bedziesz bujac i tlumaczyc przed funduszem. Po cholere w ogole nioslas te pieniadze komornikowi???

Musiałam oddać komornikowi bo potem były by problemy

Gość wredniucha10
a teraz ich nie ma?