wiola1992 0 Napisano Luty 6, 2013 Witam, mam mały problem biore tabletki antykoncepcyjne vibin mini, jest to moje pierwsze opakowanie, przy tabletkach różowych mialam cały czas brązowe plamienie, ja te tabletki dostałam ponieważ moje endometrium było dwa razy takie, po przyjmowanie tabletek placebo nie dostałam okresu, od 4 dni biorę już nowy blister, robiłam test ciażowy ale wyszedł negatywnie. Nie wiem czy iść z tym do lekarza czy po prostu tak się może zdarzyć i się niczym nie przejmować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rozsadnie myslac Napisano Luty 6, 2013 a co jest napisane w ulotce o braku krwawienia z odstawienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiola1992 0 Napisano Luty 6, 2013 jak czytałam ulotkę, a czytałam ja ze dwa razy to nic o tym nie znalazłam albo po prostu przeoczyłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rozsadnie myslac Napisano Luty 6, 2013 Ja nie wiem, że zawsze te Biedulki zakładające takie tematy mają albo jakieś wybrakowane te ulotki albo problemy ze wzrokiem. Cytat: "U niektórych kobiet w okresie stosowania tabletek placebo nie występują krwawienai z odstawienia. Jeżeli złożony doustny preparat antykoncepcyjny przyjmowano zgodnie z zaleceniami opisanymi w punkcie 4.2, prawdopodobieństwo, że kobieta zaszła w ciążę jest niewielkie. Tym niemniej jeżeli kobieta nie stosowała złożonego doustnego preparatu antykoncepcyjnego zgodnie z zaleceniami, a w okresie przyjmowania tabletek placebo nie wystąpiło krwawienie z odstawienia lub jeżeli nie wystąpiły dwa kolejne krwawienia z odstawienia, przed kontynuacją stosowania złożonego doustnego preparatu antykoncepcyjnego należy wykluczyć ciążę." 4.4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach