Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobita wulkan

Odżywka do włosów...

Polecane posty

Gość kobita wulkan

Nigdy nie farbowałam włosów. Prostuje codziennie. Używać maseczkę do włosów?

Gość kobita wulkan
Mam przetuszczające sie włosy.

Gość DigitalNews
Ja też prostuję włosy no może nie codziennie, co dwa dni, ale to zalezy . Moje włosy były suche, ale zakupiłam szampon Garnier Fructis Oleo Repair 7 zł - 200ml Jestem zadowolona, moje włosy już nie są takie sianowate , widać że odżywiło ich trochę. i włosy mi tak nie wypadają jak wcześniej. Jeśli tobie też wypadają to kup także tabletki Vita-miner . Dobry efekt dają.

Gość pierdzielisz oluuuu
Ty się jeszcze pytasz? Dziewczyno, palisz swoje włosy, należy im się odpowiednia pielęgnacja! Maski, odżywki, olejowanie. Samo mycie szamponem to żadna pielęgnacja. Zadbaj o te włosy. Maski, odżywki nakładaj na długość, w bezpiecznej odleglości od skóry głowy skoro masz przetłuszczające się włosy. Poczytaj bloga anwen, z odżywek polecam Garnier Ultra Doux.

Gość Kosmetyczna Hedonistka
Jeśli chodzi o włosy bardzo zniszczone to ostatnio odkryłam naprawdę REWELACYJNĄ maskę z Chantal ProSalon, uratowała mi włosy po dekoloryzacji. Ma w składzie keratynę, miód i mleko. Na blogu jej szczegółowa recenzja: http://kosmetyczna-hedonistka.blogspot.com/

Gość lala_malowana12
Zniszczonym włosom pomoże Biokap, odżywka regenerująca. Ja co prawda nie prostowałam włosów, ale przez jakiś czas rozjaśniałam farbą drogeryjna i potem te włosy miałam strasznie suche i niezdrowe, Biokap mi bardzo pomógł!