Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KamilaWxyzyz

Jestem kobietą i lubię oglądać w internecie kobiece piersi - coś ze mną nie tak?

Polecane posty

Gość KamilaWxyzyz

Tak, jak wyżej napisane... Lubię również dotykać własnych piersi. Pieścić je, itp. Oprócz tego jestem niemalże pewna, że jestem heteroseksualna. Co o tym sądzicie?

Witam, mam tak samo...Czasem jest to slabsze, a czasem silniejsze i nie wiem jak to wytlumaczyc ;-) Jestem 100% heteryczka, kochajaca meskie "ofuterkowane" torsy i ogolnie silnych facetow (sama mam takiego "Wikinga" :-P )...Byc moze jest to u nas kobiet podszyte gdzies tam podswiadoma zazdroscia (mamy male chcemy miec duze lub na odwrot) czy tez tesknota za tym, czego same nie mamy ??? Aspekt estetyczny czy seksualny sa tutaj drugorzedne, lub sa "przykrywka" do tego, co napisalam...nie wiem...W kazdym razie Cie rozumiem i jestem rowniez "koneserka" tego naszego atrybutu i u siebie tez mam obsesje niemal na punkcie jego wygladu (bo wiem ze na rozmiar i tak juz wplywu nie mam)...Ostatnio jednak (zeby sie az tak nie zamartwiac), ogladam tylko te Panie ze swiata Show-biz, z malymi kraglosciami (podobnymi do moich :-P ).Wiem , ze mam proporcjonalne do mojej budowy (bo jestem szczupla bardzo), jednak zawsze chce sie miec nie tyle "balony", co tych pare cm wiecej ;-) Pozdrawiam!