Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta nie kobietA

Ma być moim mężem, a zabrania mi tyle rzeczy.

Polecane posty

Gość kobieta nie kobietA

-Ubieram się tak jak on chce( jeśli wychodzę gdzieś z nim to koniecznie w szpilkach i mini to najlepiej!) - sama w szpilkach nie mogę i nie daj Boże najmniejszy nawet dekolt( jego zdaniem tylko dziwki tak chodzą) - solarium w życiu! Chociaż on lubi opalone ciało, sam chodzi oczywiście! - nigdzie nie mogę wyjść sama - nie mam koleżanek, bo twierdzi, że koleżanki zawsze chcą źle - skłócił się z całą moją rodziną, bo już nie mogą wytrzymać Pana i Władcy - pije 3 drinki dziennie - uważa się za najinteligentniejszą osobę na świecie - uważa że utrzymuje całą Polskę, a nawet świat - twierdzi, że nigdzie nie znajdę tak dbającego o siebie faceta!!:/ - ogólnie ja chodzę jak wieśniara z odrostami do uszu, a on jak laleczka i może wszystko. Jaka głupia jestem ooooooooooooooooooooo. Proszę nawbijajcie mi bom głupia jak but!!!!

Gość test zrobiony 8 dni
co Ci tu wbijać lub wybijać- przeczytaj jeszcze raz to, co napisałas i zastanów się czy chcesz, aby reszta Twojego życia tak wygladala? bo ja nie wytrzymałabym z takim idiota nawet miesiaca

Weź go zostaw... to jakiś palant niedorobiony. Będziesz miała z nim jeszcze gorzej po ślubie bo będzie uważał że jesteś jego własnością. Na pewno jesteś fajną babeczką i stać Cię na kogoś lepszego. Do takich cudaków potrzebne są baby, które utrą mu nosa ;)

Gość o mattko kopnij go w dupe
rzeczywiscie nigdzie nie znajdziesz tak dbającego o siebie ( a nie o Ciebie) faceta

Gość o mattko kopnij go w dupe
a czemu piszesz na forum ciąża, jestes w ciązy?

Gość kobieta nie kobietA
O Jezuniu nie mogę tego czytać, jakby to napisał ktoś inny to bym chyba zabiła za głupotę. Naprawdę moja głupota osiągnęła najwyższy szczyt!! Siąść i płakać nad swoją tępotą. Jak mogłam się tak pozbyć szacunku do siebie o kurcze!!

Gość kobieta nie kobietA
o mattko kopnij go w dupe- dokładnie tak mu powiedziałam, że nigdzie! Bo nie ma takich facetów co dbają tylko o siebie, on jest wyjątkiem/!

Gość kobieta nie kobietA
pisze tutaj, bo tylko tutaj dziewczyny odpisują!!

Gość Mammmmmmmma
Tak tak koniecznie wyjdz za tego skonczonego ograniczonego idiote! Bedziesz pozniej miala tysiac tematow do zalozenia na kafe!

Gość Mammmmmmmma
Pojac nie moge jak kobiety godza sie na takie traktowanie!

uciekaj gdzie pieprz rośnie i nawet niech ci do głowy nie przyjdzie że on po ślubie się zmieni.... taki typ już tak ma i tak mu zostanie, a ty wcale nie potrzebujesz go żeby czuć się wartościową

100% egoista ,zepalny brak pewnosci siebie ,boi sie ,ze cie straci wic dlatego tak postepuje pogadaj z nim i nie daj sie zwyczajnie!tak nie mozna,jestes w koncu wolna osoba!nawet po slubie zona nie staje sie własnością męża!

W związku nie powinno być zakazów , rozkazów . Powinien być tylko zdrowy rozsądek i zaufanie . Tyle w temacie .

Gość lyseee
To prowo albo jeśli to prawda to ten Twój men jest idiotą :o. Daj sobie z tym palantem spokój. Gdyby mój facet taki był to dawno bym już go w d... kopnęła.

Gość autorko dobrze cie tak :D
jestes idiotką

Gość kaasyczkaa
niestety ja popełniłam ten błąd i wyszłam za taki typ faceta tyle tylko że w moin przypadku nie mogłam nawet koledze powiedzieć cześc na ulicy bo zaraz pod jego adresem była wiązanka , sprawdzasie telefonu , tłumaczenie się z każdego nr który nie był zapisany w książce , on sam wykasował mi nr znajomych bo stwiedził że nie są mi potrzebne . byłam zakochana obłędnie swiata po za nim nie widziałam trwało to 4 lata , teraz jestm w trakcie rozwodu bo wyciągnął do mnie ręce ponieważ w sklepie rozmawiałam z mężem koleżanki która urodziła i pytałam jak się czuje kolażanka i maleństwo stwiedził że mam z nim romans ze spacjalnie chodzę do tego sklepu żeby spodkać męża koleżanki . teraz wiem że to wszystko było chore