Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paparapaa

Tak z ciekawości

Polecane posty

Gość Paparapaa

Witam Czy wg was dojazd do sali weselnej w ciągu godziny to dużo/długo? Czy to nie byłaby dla gości jakaś męczarnia? Oczywiście z zapewnionym transportem w obydwie strony.

Gość 13kas
wiadomo, że każdy woli mieć bliżej, ale jak mają zapewniony pojazd, to czemu nie:) ja uwazam, ze jezeli jest to zrekompensowane fajną salką, to warto:)

Gość Paparapaa
O tak miejsce jest bardzo ładne. Chociaż wiem,że ludzie mają rózne gusta i nie wszyscy muszą podzielać mojego zdania :)

Gość 13kas
najważniejsze, żeby Tobie sie podobało, to Twój ślub. Ja niecierpię typowych sam weselnych i chociażby każdy z rodziny+mąż tego oczekiwał, to ja bym się nie zgodziła. mogę pójść na różne ustępstwa, ale to mój dzień i mojego męża i mamy po 50% do powiedzenia. reszta jest elementem doradczym;)

Gość Paparapaa
własciwie to nie jest sala tylko pałac z restauracją, zle sie wyraziłam :)

Gość poweselna
Ja uważam, że to dużo, nawet z zapewnionym transportem. Tzn. gdybym była w takiej sytuacji jako gość, to oczywiście dostosowałabym się, ale nie chciałabym przez godzinę gnieść się w samochodzie / busie, a potem jeszcze tak długo wracać do domu, gdy marzy się już o prysznicu i łóżku.

Długo, ale myślę, że warto jeśli dzięki temu sala ma być lepsza albo tańsza. Tylko może jakieś cukierki wrzuć do busa, bo wszyscy okrutnie głodni będą. Moja koleżanka wiozła gości z Warszawy pod Siedlce (tylko, że na całość, łacznie z kosciołem) i jakoś nikt nie zrzędził.

Gość panienka z okienka 244
ja bylam na slubie a potem wesle bylo 60 km od kosciola i dziekuje bardzo za takie atrakcje, cala wygnieciona dojechalam i glodna, a tu jeszcze szapan i sto lat. Godzina jazdy do za dlugo, maks pol h

Czasami przejazd w dużym mieście z kościoła do sali zajmuje 30 min. Godzina to nie jest dużo, ale też nie jest mało. Jeżeli nie masz innego wyjścia - trudno, goście wysiedzą w kościele, to i wysiedzą w drodze.