Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rudolfo

Co sądzicie o panienkach, które się całują i macają na imprezach

Polecane posty

Gość Rudolfo

z byle kim?

Gość Wrzask Berserkera
nic dobrego a takim marginesie nie myślę......a jak facet lubi takie łatwe to też jest niewiele wart.

Gość Chyba wiem kim jesteś
ze jest szmata dupodają dziwa jedna

Gość Rudolfo
jeb sie na ryj pedale! tobie nie dają bo obciągasz facetom

Gość Delgado
To puszczalstwo

Gość aaaaparafka
A ja nic o nich nie myślę. Niech każdy robi, co chce (oczywiście w granicach prawa) i nikomu nic do tego. Nie znoszę ludzi, którzy oceniają i wydają sądy na temat innych.

Gość Faworka mała
Sądzę , że takie panny słysząc "Korzystajcie z życia" źle to zrozumiały :) trochę niesmaczne jak panienka co tydzien ma inną dotykową miłość , co z tego że takie dobre dziewczyny jak dupa łajdaczka.

Gość aaaaparafka
sama daję dupy komu popadnie na imprezach i jakoś nie czuje się dziwką

Gość jeśli mają ochotę to co w tym
złego? coś nie tak z waszym ego ze odczuwacie potrzebę oceniania wszystkich? i pytanie czy ten byle kto to serio byle kto, czy po prostu ktoś o kogo autor jest zazdrosny:P

Gość jeśli mają ochotę to co w tym
i nie rozumiem, skoro obie strony czerpią przyjemność to czemu ta laska ma mieć gorszą reputację, a macant to co? sama mu się pcha?

Gość popycham posty
+

Gość aaaaparafka
cytat "sama daję d**y komu popadnie na imprezach i jakoś nie czuje się dziwką" - a tak zapomniałam dopisać, że tematmnie zbulwersował, bo bezpośrednio mnie dotyczy. Dobrze, że jakiś półmózg (ćwierćmózg?) był przytomny i mi o tym przypomniał. Stokrotne dzięki

Gość qwfrtyuio
To szlauf tzw, nie kobieta. Daja jakims przyglupom z wlosami na żel, taki sam poziom.

Gość Faworka mała
Macajcie się do woli. Nie wiem , jak znajomi innych piszących tu osób, ale moi znajomi płci męskiej , nie wybrali by panienki z dużym przebiegiem na partnerkę. Każdy robi co chce , wolny kraj. Jednak ja osobiście nie chciałabym takiego życia.

Gość bo ponieważ
Ktoś kto sprowadza wartość człowieka do ilości partnerów jest tępym pustakiem. I choć we własnym mniemaniu czuje się lepszy od owych "dupodajek" - sam jest nie lepszy. Z dwojga lepszy większy przebieg niż brak mózgu z dodatkiem nadmiaru ego.

O tak sama przyjemność panienka która obciągała połowie facetów w mieście. Wspaniale. Jak czytam to co napisał/a "bo ponieważ" sądzę , że jest jakąś łatwą panną , która nie umie zrozumieć , że ktoś woli oddać siebie i swoje ciało jednemu mężczyźnie lub takiemu , który coś znaczy w życiu kobiety , a nie takiemu który postawi piwo w pubie i przewiezie swoją furą. Zastanów się co piszesz, bo wynika że panny które się szanują są gorsze od puszczalskich. Dramat.

Gość ;ol,ikmuny
Faworka mała W drugą stronę nie zapominajmy, że są również mężczyźni, którzy wolą oddać siebie i swoje ciało jednej kobiecie lub takiej, która coś znaczy w życiu mężczyzny, a nie pierwszej lepszej czy prostytutce. Lecz często są traktowani jak psychicznie chorych czy po prostu gorszych i to od takich facetów co się puszczają.

Gość facet u którego nie masz szans
Faworka mała A niech obciąga nawet wszystkim facetom w mieście- co was to obchodzi. Jakim prawem czujecie się lepsze od kogokolwiek tylko dlatego, że dusicie w sobie potrzeby seksualne i odmawiacie sobie seksu? Panny które lubią zabawę, zrobią nawet tam komuś laskę to jednak nikomu tym krzywdy nie wyrządzają. Natomiast wy cnotki i prawiki w kółko tylko pierdolicie o tym, że wszyscy się puszczają; że tak nie można i bla bla bla. Plujecie na innych i ich wyzywacie oraz deprecjonujecie. Tym samym sprawiacie, że tak naprawdę to wy jesteście uciążliwi, wkurwiający i chętnie bym się na was wyrzygał. To, że jakaś laska dyma się z typem gdzieś w krzakach jakoś mało mnie interesuje i w sumie nigdy tego nie widziałem natomiast te wasze zjebane moralizujące gnioty są na KAŻDYM forum i naprawdę wkurwiają.

Forum jest po to by wyrazić swoje zdanie. Ani ja ani mój facet nie nie przesadamy za osobami tego typu, a to co uważam za moralne a co nie , to akurat nie Twoja sprawa. Opinia jak to piszesz "prawika czy cnotki" nie jest czymś złym , gorzej jak ktoś uchodzi za naczelną puszczalską. Niestety kobiety coraz częściej nie szanują siebie i walą się z kim popadnie. Proste. Mam w życiu tyle seksu i wrażeń od swojego partnera , że nie potrzebuje przygód klubowych czy na tylnim siedzeniu "malucha" kolegi z dyskoteki. Małe łatwe dziewczynki będą mieć alfonsów , podczas gdy "cnotki" będą mieć normalnych mężczyzn. Mnie mój facet bedzie szanować , a o Tobie ciągle bedzie myśleć "przecież to bladz więc się nie obrazi jak zerżnę jej koleżankę". Powodzenia tym , którzy robią , że swojego życia burdel.

Gość facet a chciałbyś taką laske
na żone? fajnie byś sie czuł wiedząc, że Twoją żone dymało nie wiadomo ilu kolesi? Koleś, którego powiedzmy nie nawidzisz śmiałby Ci się w twarz i mówił " spróbuj z żoną analnie ja z nią tak na imprezie się bawiłem..." albo jacyś troi koledzy by tak mówili? Takie laski są dobre tylko do dymania ale jeśli ktoś myśli o poważnym dojrzałym związku to zawsze powie o takiej, że jest dziwką.

Jak lubią się walić na dyskotekach czuję się dzięki temu szczęśliwe to niech się walą- chyba tobie to szczęścia nie odbiera, co? Kurwa żony na razie nie szukam, ale na partnerkę czemu nie- ja nie mam problemu z tym z iloma moja kobieta spała, bo seks dla mnie to nic złego. Bardziej by się zmartwił jakby nie spała do tej pory z żadnym. A pierdolenie "co ludzie będą mówić" to też typowo zaściankowe podejście. Co mnie obchodzi co ludzie powiedzą? Poza tym nie jestem na nich skazany i zawsze mogę sobie gdzieś wyjechać i tam spokojnie sobie żyć.

Gość do Faworka mała
oby twój facet cię zdradził

do facet u którego nie masz szans Cóż, masz wywalone na to, że inni faceci tobą gardzą? A jak chcesz odnosić sukcesy w życiu. Np. kolo którym się gardzi, raczej nie awansuje bo wiadomo, że nie będzie miał posłuchu u podwładnych. Ogólnie w życiu faceta szacunek i honor to ważne rzeczy. No popatrz po ludziach, czy którykolwiek twardziel ścierpi, że za plecami bądź nawet w twarz mu się śmieją? Tak się składa, że facet mimo wszystko jest w jakimś tam stopniu zdefiniowany przez kobietę z którą jest. Nie sposób być dumnym, z podniesioną głową chodzić po mieście i śmiało patrzeć innym w oczy gdy wszystkim wiadomo, że twoja kobieta to wydymany przez pół ulicy bądź jakichś cieniasów szmatławiec. Najwyraźniej nie stać cie na lepszą - zatem sam niewiele jesteś wart.

ty randman niedawno gdzieś tam napisałeś, że stosunek muzułmanów do kobiet wydaje ci się najwłaściwszy w dzisiejszych czasach, więc opinią takie oszołoma jak ty nie sposób się przejąć.

Ho ho, tak pamiętasz co i gdzie napisałem? :-). Widać jestem popularny. A opinię swoją jak najbardziej podtrzymuję. Kontrargumentów zresztą nie usłyszałem. P.S. - muzułmanie mają proste i skuteczne sposoby by wykluczyć szmacenie się kobiet. Stosowane rzadko - po prostu sam fakt zagrożenia karą wystarcza.

Gość Przzzeeememeememk
randam ale Polska to nie muzłumanie, zapomniałeś?

Nie wiadomo jak długo jeszcze. Obecnie Polska to głównie ateiści - patrz - niepraktykujący katolicy. 100 lat temu to byli głównie katolicy praktykujący. 1000 lat temu z hakiem poganie. Kto wie jacy będą Polacy za 100 - 200 lat? Natura nie znosi stagnacji, coś się musi zmieniać, tylko w jakim kierunku? Moim zdaniem zmiana obyczajowości w kierunku tym jaki jest u muzułmanów byłaby dobrą zmianą.

Gość Krasnolud Salgado
Randman Jak islam przyjdzie do europy to nie będzie tak źle mówię wam przynajmniej nam facetom gorzej z kobietami....:D no ale to one takie tolerancyjne więc ich to zgubi mi to na rękę