Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ula kraków

to jest Muzyka , a nie jakieś cztery akordziny i gejowskie wycie

Polecane posty

Gość ula kraków
zerknęłam co tam nagryzmoliliście i zmieniam na malowanego ptaka :P

Gość piotruś Pan i Władca
i nie trafiłaś koleżanko od manamu , ja mam 22 wiosny

Gość Joanna toruń
Inka i gdybyś była inteligentna to wiedziałabys że tak osobistych tekstów jakie pisał riedel nie można zrozumieć nie dlatego że ktoś jest głupi tylko z prostego powodu- sam piszący je wie o co w nich chodzi natomiast odbiorcy mogą odbierać każdy na swój sposób, każdy indywidualnie...

Gość ula kraków
za mocnym metalem nie przepadam akurat, ale żeby nie było zbyt rockowo to psycho rap też zdarza mi się wrzucać

Gość gander artist
Nie znacie się na sztuce, zamiast słuchać rapujących pseudopoetów proponuje skupić się na prawdziwej kulturze. Opis: "Love Song to ocierający się o kicz, a zarazem uderzający siłą wyznania autoportret artysty. Zmywając nago naczynia w takt melodii nucononej przez Annę Babiak Rumiancew w niezwykle osobisty sposób porusza kwestie genderowych stereotypów. W klasycznym modelu relacji damsko-męskich mężczyzna nie uczestniczy w pracach domowych. Gest mycia naczyń wykonany przez Rumiancewa jest aktem przełamania schematu, a jego moc tkwi w radosnej wręcz sile wyznania. Emocjonalna, szczera postawa artysty zostaje dodatkowo uwypuklona poprzez surową, niedbającą o estetyczny wymiar formę wizualną. Żółte, zastane światło kuchni odpycha, ale jednocześnie, dzięki lekkiej absurdalności wytworzonego klimatu, otwiera przestrzeń dla osobistego aktu autora, jego zjednoczenia z przesłaniem artysta staje się tu kwintesencją wyznania miłosnego." http://www.artmuseum.pl/filmoteka/?l=0&id=1267

moje ulubione klimaty to : dżem , akurat, republika, perfect

Gość Joanna toruń
Kim jestem jestem sobie też jest super, albo poznałem go po czarnym kapeluszu, lunatycy dużo tego do wyboru

Gość Joanna toruń
Kim jestem jestem sobie też jest super, albo poznałem go po czarnym kapeluszu, lunatycy dużo tego do wyboru. Cała w trawie- uwielbiam :)

Gość ula kraków
gander artist wow , proszę teraz o " etymologię " tego http://www.youtube.com/watch?v=T68fz1AQTmM bo ja nie potrafię odebrać tego inaczej aniżeli wielkiej ironi i pogardy dla współczesnego podejścia do spraw seksu , myślę że ten kolo po prostu się nabija

Gość Joanna toruń
Kim jestem jestem sobie też jest super, albo poznałem go po czarnym kapeluszu, lunatycy dużo tego do wyboru. Cała w trawie- uwielbiam :)

Gość ula kraków
u mnie natomiast ranking polskich jest taki : grechuta , dżem , budka suflera ( wszyscy wokaliści) ,geppert,sdm , sbb, k44, universe.

Gość Joanna toruń
Na koncercie dżemu byłam w tamtym roku, dżem łączy pokolenia- jest dużo osób młodszych z mojego pokolenia i pokolenia moich rodziców. Dżem jednoczy :) jestem ich wierną fanką.

Gość morgardo dryff monst
TO gówno, tego Rumiancewa jest gorsze od "Ona tańczy dla mnie". Jakiś kolejny produkt, którejś ASP, przejęty swoją misją penetrowania zawiłości ludzkiej natury, ze szczególnym naciskiem na sprawy "gender", produkuje gówniane video, które KAŻDY może sobie sam skręcić. To nie jest żadna sztuka, tylko dewastacja kultury.

k44 mi nie pasuje w twoim rankingu , wolę już paktofonikę i ich utwory k44 jak dla mnie wycie w ogóle nie rozumiem słów

Gość Joanna toruń
Univers- też lubię i znam kilka piosenek, już niestety nie istniejący zespół- Breguła nie żyje. U mnie na pierwszym miejscu wiadomo Dżem :), lubię też piosenki pin ale zespół jest rozwiązany od niedawna, ira też fajna rockowa muzyka i w miarę teksty. Niemen też lubię, niektóre Nosowskiej, Bartosiewicz

Gość krakowski splen
ula czuję że łączy nas nie tylko miejsce zamieszkania :P ciekawe czy w tym roku będzie festiwal im M.G , w zeszłym nie było ,ale pewno wiesz

Gość Joanna toruń
eee dziadowski rock. Dody słuchajcie naszej najlepszej gwiazdy pop

Gość krakowski splen
doda ma tak dobry mocny głos a tak się dziewczyna zeszmacuiła w tej komercji

Gość morgardo dryff monst
Od lat 60 uczelnie pełne są i to nie tylko artystyczne, idiotów i miłośników dekonstrukcji i dewastacji zastanej kultury. Inna rzecz, że trudno malować bez końca jak Picasso, Dali, Pollock i ile razy można pisuar wystawiać jako sztukę. Sztuka miota się, bo dawno pożarła już własny ogon, tyłek i teraz zjada już tylko własne gówna i wymiotuje nimi. Żadna Anda Rottenberg, żadnymi ziemniakami tego nie zmieni.

Gość Joanna toruń
Ha ha zabawne podszywku. Wiem że to ktoś z tego tematu

Gość ula kraków
napiszcie przy czym zasypiacie , zerknę rankiem ,ja nakładam słuchawki i wbijam enigmę , kolorowych :)

Gość Joanna toruń
choć akurat Doda to nie jest wstyd.to ambitna muza jest ja np. uwielbiam się kochac z moim przy disco polo

Gość Joanna toruń
Słucham Całej w trawie przed snem:) wersji z balcarem też jest fajna.

Gość Joanna toruń
Wszelkie wpisy o disco polo dodzie innej muzyce niż mój ulubiony zespół nie są moje- podszywie baw się dobrze.