Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zirytowananamaxa

Kto z tego forum was denerwuje?

Polecane posty

Gość zirytowananamaxa

Mnie wnerwia Toksyczna Kobita - wszędzie jej pełno, niemiła, przemądrzała, ma prymitywny sposób wypowiadania się, brrrrr

Gość sggl;lh
fiku, ciągle zakłada te same durne tematy i sama je podbija

Gość Laski które piszą tu
z Austrii i ciągle się wymądrzają co do żywienia itp....

Dokładnie. Toksyczna strasznie sie unosi i jest niesympatyczna zupełnie. Moze i czasem mowi z sensem ale irytuje mnie jej sposób pisania. Kojarzy mi sie ze stara sflustrowana wiecznie marudzaca babka. Fiku rzeczywiście jest nudna z tymi brunetami jednak NAJBARDZIEJ WKURWIA(!!!!) mnie to babsko co ciagle monotematycznie nawija o tym ze matki kochają tylko swoje dzieci zapominając o mężu. Nosz strzela mnie cos jak juz widzę jej nick, juz nawet nigdy nie czytam tego co pisze a głęboko oddycham i idę do innych odpowiedzi. MASAKRA!

Gość wrrrrrrrrrrrrrrr
Wszystkie wielodzietne mamuśki, uważają się za najmądrzejsze bo mają 4-5-6 dzieci, a te które urodziły 1 traktują jak smarkacza

Gość kingastefanka i szlachcianka
tyle, one mnie denerwuja

Gość Krajankaaaaa
Mnie tam nikt nie drażni szczególnie .

Kafeteria to nie przetarg na bycie uwielbianym przez internetowych uzytkownikow :D Prywatne forum sobie zalozcie jesli ktos nie ma zamiaru wam przytakiwać na kazdym kroku i to was do frustracji doprowadza :classic_cool:

Gość na czarno ale powiem jedno
Toksyczna - wypierdallaj O_O :D :D :D

Nie rozumiesz Toksyczna o co chodzi. Jeżeli sie juz rozmawia na forum z innymi to można być życzliwym i normalnie publicznie sie wypowiadać, a nie zawsze sie wywyzszac i być uszczypliwym, bo urodziłas wiecej dzieci niż ktos inny i pewnie lepiej sie znasz (chociaż uważam, ze akurat masz dobre rady czasem). Nie chodzi nam zeby robić ranking kto bedzie lepszy i bardziej lubiany, ale zeby dobrze sie gadalo i z przyjemnością czytało inne wypowiedzi

Gość na pierwszym miejscu
wulgarne pomarancze a na drugim mama 6-cio latki -bosh co za matoł myśli ze rozumy pozjadała a ona zjadła ale raczej gówno

Drogie dzieci...Kafetreia to nie jest klub Kubusia Puchatka ani Domowe Przedszkole gdzie odgornie kazdy z userow walczy na miano bycie lubianym Droga Bździągwa Rozdziawa -piszesz ""Nie chodzi nam zeby robić ranking kto bedzie lepszy i bardziej lubiany""" heeeehh?? no ale jakos tutejszy ranking bycie NIe lubianym czyt. (kto was najbardziej denerwuje" widnieje w ktorym sie sama osobiscie wypowiadasz, to wiec jak z tymi waszymi rankingami?? cos tu kwadratura koła z tego wyszla :D Nie irytujcie sie tak czyimis wypowiedziami, zapewne i tak juz dosyc stresogenne nerwowe zycie prowadzicie, wiec i na kafeteri sobie koksu dokladacie? why?? :) :classic_cool:

Gość wulgarne pomarańcze tak?
:D a komentarz że ktoś zamiast rozumów pozjadał gówna to nie wylgaryzm? :D

Gość Najbardziej to nie moge
Ta pierwsza jeszce ujdzie, ale byla kiedys mierczkowata, Jagoda,Nox, Whediv to jest kaszana

Toksyczna każdy czytając to forum wyrobił sobie zdanie o uzytkownikach i zna mniej wiecej ich sposób bycia więc autorka pyta kogo nie lubimy. Skoro nie starasz sie być lubiana bo to nie konkurs kubusia Puchatka to czemu sie tak bronisz??

boszsz... jakby każdy był słodkopierdzący to by się nie dało tu pisać w ogóle, a jeśli ktoś musi głęboko oddychac widzac wpisy jakiegoś nika, bo go strzela to już w ogole leżę i kwiczę - Bździągwa nie wchodź na kafe jak masz takie problemy...

Gość do wulgarne pomarańcze tak?
witaj mamo 6-cio latki od razu tobą zaśmierdziało widać ,ze prawda w oczy kole . Wracaj do działu mamusie mniej niż 20 hahahaha typowy poziom dla Ciebie

toksyczna ma akurat rację, kafe to nie koncert życzeń :classic_cool:

Gość na czarno ale powiem jedno
dokladnie tłumaczy sie jak zahukana pierwszoklasistka :D Toksyczna, chociażbys uszami zaczela klaskac to i tak zdanie maja juz o tobie ludzie wyrobione wiec juz nie probuj nadskakiwac bo sie osmieszasz :D :D

"Nosz strzela mnie cos jak juz widzę jej nick, juz nawet nigdy nie czytam tego co pisze a głęboko oddycham " relanium można bez recepty kupić chyba:)

W zadnym wypadku moj post nie byl w celu obrony, absolutnie, poprostu najzwyczajniej w swiecie jak czytam kilka razy w tygodniu tym podobne rankingi ,i tym razem zostalam wywolana do tablicy silą rzeczy chce wam uswiadomic ,ze osoby wypowiadające sie na forum daleko w powazaniu mają czy są adorowane przez pozostalych a zwlaszca przez wielonikowe pomaranczki,czy tez nie Doskonale sobie zdaje sprawe ,ze budze tutaj u wielu ambiwaletny stosunek ,no ale takie ankietki zakladane żadnego efektu nie przynoszą ,a wrecz jest to dla mnie niebywale infantylne ,aby internetowe konkursy urządzac i na podium kilka razy w tygodniu tutaj uzyttowniczki wrzucać :D Jurry kafeteryjne musze przyznac ze mamy tutaj wysmienicie "kompetentne" Chyba portale intern. pomyliły niektore , kafetreia to nie forum milosierdzia i bitwy o miano przyjaciela 🌻

Gość zirytowananamaxa
daję dupy na lewo i prawo!

Gość eerr
toksycznakobita - ty jesteś po prostu głupią szmatą i tyle. dziwka zasrana

",ze osoby wypowiadające sie na forum daleko w powazaniu mają czy są adorowane przez pozostalych a zwlaszca przez wielonikowe pomaranczki,czy tez nie" no nie wiem:( ja się kiedyś zachlałam przez to :classic_cool:

Gość moj ranking:
1. prawik 2. stefanka 3. jagoda 4. sucz 5. 80% pomaranczy 6. podszywacze 7. mama 6latki, blondyna, miarka (ale nie dlatego, ze sa wredne, tylko dlatego ze odpisuja wszedzie gdzie sie da bez zadania sobie trudu przeczytania najpierw tematu ZE ZROZUMIENIEM, zamiast pisania nie na temat i opisywania jak jest u nich i jak one cos tam robia; gdyby nie to bylyby ok)

"""no nie wiem ja się kiedyś zachlałam przez to """ ­­­ A ja sie kiedys i zresztą nie raz niemal udlawilam kawą jakie cuda niewidy ,abra cadabra mozna wyczytac . Zayeebisty nowy nurt kafeteryjnej filozofi został odkryty, a tu sie nasze rozdygotane spoleczenstwo tak irytuje i wnerwia przyplacając to i dając upust swoim frustracjom nocnym zakladaniem tym podobnych rankingów. Wyczyn zakonczenia dnia godny do pozazdroszcenia :p Mnie juz czas goni , a zirytowananamaxa a masz piaskiem po oczach i jezyka ci na odchodne wystawiam :D...jak na placu zabaw normalnie no !! Pa

Gość eszewada
Bździągwa nie denerwuj sie tak. To tylko forum. Jezeli az tak przezywasz wpisy obcych ci osob to moze lepiej zrezygnuj :D Slownik w tym czasie poczytaj chcociazby :classic_cool: Mowi sie "sfrustrowana" - to tak na marginesie, abys cos z kafe wyniosla pozytwnego :P Mnie nikt nie denerwuje. To tylko forum, wchodze tu dla rozrywki a nie dla denerwowania sie. Na glowe nie upadlam :D

Gość ta cala mama 6 latki to
jest tak infantylne stworzenie jakich malo, 23 laska powinna byc troche ograrnięta zyciowo i w ogole, pisze pod czarnym nikiem, a potem sama siebie popiera na pomarańczowo (kretynka)2 ubaw mam jak czytam tego tłomoka:D zero wiedzy o czymkolwiek:D pustak!!!