Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zarosnietaja

mam wlosy na nogach jak facet.moze by tak zniszczyc cebulke wlosa?

Polecane posty

Gość zarosnietaja

mozliwe jest uszkodzenie cebulki wlosa, zeby nie odrastaly? depilator to za malo. jezu, mam tak ciemne i dlugie wlosy na nogch, ze idzie sie zalamac, jak u faceta, to przez golenie, kiedys takie nie byly. byly ciemne i dosc geste, bo jestem szatynka, ale to co sie teraz wyprawia przechodzi Wasze pojecie:D nie chodzi mi o opracje laserowa.

Gość Zgłoś do usunięcia 1234
Depilator z silnikiem spalinowym ?

najpierw piszesz że depilator to za mało a później że to przez golenie. to golisz czy depilujesz? lepiej depilować chyba, nie?

Gość festus
posłuchaj bo nie będę dwa razy powtarać, łajdaczka musi być chociaż trochę zarośnięta, na nogach musisz mieć trochę zarośli i mchu, pod pachami też powinny być znaki śladowe igliwia, w rowku trawa powinna rosnąć i gdy nie masz sierści na tzytzkach to nie jesteś BABA, tylko uciekinierka z przedszkola

Gość zarosnietaja
jako nastolatka zaczelam golic (mma 24), zdarzylo mi sie je kilka razy wydepilowac kiedys, ale wrastaly. ostatanio wydepilowlaam 1 raz od dawna i nie wrastaja sie. teraz nie golilam sie ni depilowalam juz jakis czas, odrosly wszystkie i do chyba swojego maksymalnego wzrodtu0MASAKRA. chcilabym je jakos wytrzec, uszkodzic cebulki, zeby nie odrastaly, bo mam jakis wstret ostatanio do depilatora juz, bo od kilku lat-moze z 5 depiluje bikini itp depilatorem i mam dosc. 1 jest pewne, nie zaczne golic, ale nie moge chodzic taka zarosnieta, jakb cos mi sie talo i trafilabym do szpitala z takimi nogami, to bym chyba w koszuli nocnej stamtas uciekla:D

a ja jestem dziwna chyba bo lubię golić nogi :classic_cool: przynajmniej jedyna łatwa powierzchnia do golenia:) to chyba laser tylko zabija cebulki. choć mogliby wymyślić coś genialnego. np. pod pachy.

Gość festus
Ty się boisz trafić do szpitala zarośnięta i pokazać lekarzowi ? jakaś nowa fobia ?

Gość festus
dziewczyny , czy Wy już zwariowałyście z tym goleniem i depilacją, czy na móźg Wam padło ?

festus - a Ty lubisz pokazywać ludziom owłosione jak małpa łydki?:O też bym się wstydziła, choć gdybym trafiła do szpitala to miałabym większe zmartwienia

Gość festus
whedif czy widziałaś kurczaka bez opierzenia ? i jak, fajnie wygląda ?

Gość zarosnietaja
ale ja na prawdę jestem tak zarośnięta, że sama się brzydzę! jak założę spódniczkę to ludzie na mnie dywan wołają!

"i jak, fajnie wygląda ?" nie wiem czy fajnie, ale apetycznie, przynajmniej jak ma chrupiącą skórkę :classic_cool:

Gość festus
czy kobiety to zawsze muszą wszystko spierniczyć na własne życzenie ? skoro kobieta się podoba facetowi taka zwykła i naturalna to dlaczego kobieta stawia włosy w kok i oglić się musi na zero, łącznie z łajdaczką , czy tu chodzi o to aby facet uciekł ?

festus - nie znam takich kobiet, które robią z sobą coś tylko dlatego, bo facet lubi tak. i mam nadzieję nigdy nie poznać

poza tym nawet to nie wydaje mi się, by facet lubił jak kobieta ma włosy na nogach dłuższe od niego. chyba że ma homoseksualne zapędy. a o homoseksualistach nie wolno tu źle mówić ostatnio, licho nie śpi :classic_cool:

Gość festus
whedif wiem, kobiety się stroją i depilują aby się sobie podobać , tu nie chodzi o facetów, tu chodzi o konkurencję wśród kobiet aby kobiety się same podziwiały

nie wiem. znawco kobiet. i mężczyzn ja robię to mi tak wygodnie. lubię jak mi się nogi bez sierści o siebie ocierają jak śpię :classic_cool: a śpię sama więc Twa teoria upada i na basen golę, żeby się ludzie nie porzygali, widząc posklejaną woda sierść gdy wychodzę z wody :classic_cool: takoż latem, chłodniej mi tak. podświadoma potrzeba flirtu za pomocą golenia nóg spada na ostatni plan:)

Gość zarosnietaja
z ta spodniczka to podszyw. z tym szpitalem to zart oczywiscie, ale generalnie naprawde mam strasznie owlosione nogi, widzialysce kiedys owlosionego faceta? ja mam takie. ale ciesze sie, ze ponownie wrocilam do tematu mojego owlosienia, bo od ostataniego szukania w internecie info o depilacji chyba minelo troche czasu i pojawilo sie cos nowego na rynku.jakis telocapil, ktor ma opozniac wzrost wlosa. sprobuje, co mi pozostalo?:) zevyb zobrazowac problem, to podaje zdjecie z internetu, ktore w miare oddaje wyglad moich nog. http://www.google.pl/search?hl=pl&q=owlosione+nogi&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.42080656,d.d2k&biw=1440&bih=732&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=kOkSUZypJ4yFhQfhioHgBg#imgrc=Eql8hVK9OtAHQM%3A%3B_MrL9OTumyNJ8M%3Bhttp%253A%252F%252Fbi.gazeta.pl%252Fim%252F9%252F7634%252Fz7634269X%252CW-jednym-z-niedawnych-wywiadow-Mo-Nique-wyznala--ze.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.plotek.pl%252Fplotek%252F1%252C79592%252C7634268.html%253Fv%253D1%2526obxx%253D7634268%3B640%3B400

Gość zarosnietaja
aj, nie odeslalao do konkretnego zdjecia. chodzi mi o te pania w czerwonej sukience. moze mam nawet gorzej.

Gość a tak Ci powiem
to chodź w spodniach :-)

Spoko, najgorzej nie jest. Dobrze też nie, ale ni znowu jakoś tragicznie. A i najwolniej odrastają po depilacji gorącym woskiem.

Gość A to peszek...
I powiedz jeszcze ze masz fiuta:D

Gość festus
teraz to już jestem tego pewny i przekonany, że kobiety się upiększają , depilują i laserują , leserują, wygalanie i te pieszczoty wcale nie dla facetów , tu nie chodzi o facetów i oby się podobać facetom, kobiety się męczą z tymi zabiegami aby się koleżankom podobać i aby koleżanka nie skrytykowała , to jest fobia kobiet , a tak naprawdę to kobieta ma faceta w zadzie, skoro się już koleżankom pokazała to teraz czas na kawę i na browar i niech frajer sponsoruje kino lub teatr i restaurację a gdy kobieta ma dobry dzień to na bzykanie też się zgodzi ale nigdy nie zrobi tego za darmo i stosuje jakiś TRIK

Gość zarosnietaja
oczywiscie, ze mam penisa. to chciales uslyszec? jesli tak, to sie ciesze, moze bedzie Ci sie dzis dobrze spalo:)

Gość zarosnietaja
dobra ludzie znacie jakiś dobry wybielacz odbytu?

Gość a tak Ci powiem
po operacji Haaaaaaaaa Nie martw się są faceci którzy docenią Twój zarost na nogach.

Gość e-konto
depilacja laserowa jest dobrym rozwiazaniem- ale na depilacje nog musiala bys miec kilka tysiecy. jeden zabieg tzn od kostek do kolan kosztuje okolo 200zl a takich zabiegow potrzeba kilka

Gość a tak Ci powiem
Ja znam. Sperma w odbycie 100% wybielania :-)

Gość Kolega Festusa
Festus to 15 letni chl. z mojej klasy wiec nie czepiajcie sie go!! On poprostu jest lekko ulomny i musi pisac glupie odpowiedzi nie na temat.