Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e-konto

dlaczego w PL nie ma PRZYSTOJNYCH facetow

Polecane posty

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
ponadto czesto zdarza sie ze gdzies sie pojawie i np jakis facet patrzy na mnie kilka sekund z "rozdziawionymi" ustami po czym chce mnie poderwac. lub jakas dziewczyna policzkuje swojego faceta za to ze sie na mnie gapi. - niech zgadne: masz schizofrenie ? nacpalas sie i masz wizje ? jesli nie to musi byc prowo.

Gość e-konto
chetnie bym wyjechala ale po pierwsze kocham rodzine i nie mogla bym ich zostawic na stale a po drugie nie mam az tyle pieniedzy aby wyjechac, kupic czy wynajmowac mieszkanie i szukac pracy. poza tym hiszpanski znam bardzo slabiutko- tylko podstawy

Gość fgjhjkklghghh
nakresle ci cos, jest wiele naprawde ladnych kobiet, a mimo wszystko nie pociagaja, czesto czar pryska jak zaczniesz z nia rozmawiac > ktos sie podnieca jakimis modelkami typu natalia Siwiec xd i co, dla wielu facetow mimo wszystko nie jest czyms interesujacym > wyglad przyciaga faceta ale na chwile, gownie chodzi o seks, zeby go zatrzymac trzeba czegos wiecej, wiele kobiet mysli ze z urzedu wszysto sie im nalezy, tu jest blad

Gość fgjhjkklghghh
niie wiem czy jest piekna, ale piekno to pojecie bardzo wzgledne xd > ile znam facetow i gusta sa przerozne, nawet niektorzy przyznnaja ze wola bardziej puszyste, ale wstyd im na przyklad wyjsc z taka dziewczyna przed kolegami, znajomymi

Gość brawo_1232132
a bo PL taki kraj którego powinno nie być

Gość Joker z batmana lol
zaraz zaraz, podobno kobiety nie patrza na wyglad tylko na charaker hahaha wydalo sie! wrescie sie jedna przyznała :D

*fgjhjkklghghh* ten gość bardzo mądrze prawi, powinien dostać conajmniej skrzynke vódki:) Np mnie kobiety pokroju Natali Siwiec zupełnie nie przyciągają, no może na jeden numerek i to tyle. -Piękność to faktycznie pojęcie bardzo obszerne i dla jednego piękna może być Kazia Szczuka a dla drugiego Doda... I tak juz jest, a ja sobie cenię naturalność przedewszystkim i odpowiednie kształty:)

Gość e-konto
wiem ze jest wiele pieknych i glupich ale ja nie jestem ani przemadrzala ani zarozumiala ani glupiutka jak np doda. zazwyczaj jestem pogodna i mila. czasem nawet gdy widze ze jakas dziewczyna jest o mnie zazdrosna bo jej chlopak sie na mnie patrzy to odchodze gdzies dalej aby zniknac jej z oczu- nie chce tej dziewczynie bylo prze ze mnie przykro lub aby sie zloscila w sumie bez powodu nie chce nikogo nikomu odbijac. ale w temacie nie mowa o mnie tylko o przystojnych facetach ktorych w PL brak. i czasem jednak rozum idzie w parze z uroda-szkoda ze u nas niezwykle zadko.

Gość Joker z batmana lol
podobno to tez sprawa bardzo bardzo dawnych czasow, gdy kazy nowy mezczyzna wjezdzal do wioski, byl przyjaznie odbierany przez kobiety, chodzilo o swieze geny, trzeba dodac ze wszystko co egzotyczne wydaje sie bardziej atrakcyjne, do tej pory niewiele kobiet nie zdaje sobie znaczenia, jak prymitywne przyjmuja zachowania, nawet podczas zwykllego tanca ciagna partnera odruchowo, jest to sprwdzian taki troche na sile partnera, prymitywne ale prawdziwe, czysta psychologia ps. nie nacapallem sie, poczytajcie troche o psychologi, z tym tancem przetestowane xd

Gość e-konto
joker- oczywiscie ze wyglad jest wazny. nie kazdy siedo tego przyznaje ale tak jest. a co do tego ze piekno to pojecie wzgledne nie do konca sie zgodze. jesli ktos jest ladny to wiekszosc stwierdzi ze tak jest nawet jesli dana osoba nie jest w jego typie. ale juz nie wiekszosc powie tak o osobie przecietnej.

Gość bardzo szkoda,ze tak
RZADKO:D

Gość fgjhjkklghghh
moj przyklad, poluje teraz na dziewczyne, wiecie za co mi sie ona podoba? nie jest jest jakas super laska, ale tez nie jest brzydka > ma tkaie zyciowe podejscie do zycia, mamy wspolne poczucie humoru, ale nic mi sie nie podoba jak jej charakterystyczny glos, sam seks :D > pierwszy raz sie sie tak zachlysnalem, jeszcze tak nie miallem

Gość fgjhjkklghghh
Doda mi sie nigdy nie podoballa, beznadziejny charakter, uroda tez nie podchodzi, nie kumam tego ze ktos powie ze jest zajebista dupa :D moze jja jestem wypaczony, ale po uliicy chodza duzo ladniejsze dziewczyny, a nie wystepuja w tv

Gość Joker z batmana lol
nigdy nie narzekalem ani na swoich rodakow ani na rodaczki, powod prosty, bylem juz w kilka miejscach za granica, czegos sie nauczylem, co by to nie za kraj. liczy sie mentalnosc danej jednostki, niemcy np sa uwazani za niewiadomo kogo, ale tak naprawde roznia sie tym ze zyja na wyzszej stopie niz my

Gość Joker z batmana lol
tez mi doda nie pasuje do gustu heh

Gość Joker z batmana lol
Joanna Krupa? hahah ona mnie smieszy zawsze, malo erotyczna jak dla mnie, bardziej taka lateksowa lalka, ale pewnie jest fotogeniczna, nie kazdy jest, zreszta modelki nie sa ladne z twarzy, tylko moze chodzi o bardziej taka smukla figure, kosci policzkowe bardziej adekwatne pod zdjecia

tak jest fotogeniczna napewno bo to widać pomimo tego że jest "lateksowa" jak zwał tak zwał, zarabiają grube pieniądze tacy ludzie, są zdolni powiedzieć i zrobić wszystko na antenie, kwestia jest tylko odpowiednia suma, nic pozatym.

Gość fgjhjkklghghh
telewizja promuje wiele rzeczy Najmana, Pudzianowskiego, Salete, jak gwiazdy robia kupe, kto sie ppodciera a kto nie, piosenkarki ktoore nie maja glosu, ale to szczegol :D

Zresztą gdyby tak zdjąć z niej pół kilograma podkładu który ma na sobie i kolejne pół kilograma tapety to juz się tak okazale nie prezentuje:) To tyczy się prawie wszystkich tych gwiazdeczek, mówię prawie bo są wyjątki które faktycznie naturalnie są ładne bez żadnych"podmalowań":)

Gość fgjhjkklghghh
ale w zadnej telewizji nie slysze, ze w Polsce jest coraz gorzej, ile firm upadło, strajki rolnikow, masowe bezrobocie, beznadziiejny przyrost naturalny, ponoc 2 miejsce za Japonia mamy :D juz wiidac to na ulicach ze malo mlodziezy

Gość Joker z batmana lol
znajommy ukrainiec, stwierdzil ze na ulicach naszych jest mało kobiet, ze starzy ludzie chodza, cos w tym jest... ale za ti na Ukrainie jak byłem,, mozna sie zagapic jadac samochodem, te minówy, wiadomo ze bieda i ludzie zyja jak zyja, ale kobiety to maja tam przednie, nasze rodaczki troche za bardzo sie roztyly, ale kochanego cialka nigdy dosc xd

Hmm to już temat zupełnie inny, telewizja publiczna przedewszystkim umiejętnie manipuluje ludźmi, faktycznie Polska nie jest "Zieloną Wyspą" którą miała być wg Rudego, i trzeba się z tym pogodzić, ja zawsze mówię że trzeba się cieszyć że polska to nie bliski Wschód gdzie ludzie na codzień zamiast pracy i normalnego życia widzą gości z kałasznikowami i wyrzutniami rakiet.

joker Zgadzam się Ukraina,Rosja-są tam fajne kobiety, mają specyficzną urodę, na ukrainie nie byłem ale w Rosji owszem:) Niestety styl tamtego życia jest ciężki i niebezpieczny, i to nie mit że Rosja to pojebany kraj:)

Gość fgjhjkklghghh
u nas tez jest bieda > potezne bezrobocie a nie ma kto dawac prace bo ginia firmy na rynku, szkoda ze nasze > matki traktowane sa jak smiecie, panstwo mimo ze sciaga gigantyczne podatki to nie pomaga w niczym > robilem remont w mieszkaniu, wpadl mi opilek ze szlifierki do oka, place podatki, nie moge doprosic sie o jego wyjecie, odsylaja od spzitala do spzitala > o dentystach panstwowych zapomnialem na zawsze, chodze do pprywatnegoo, zajebisty facet i fachowiec, nie robi łaski i wiele wiele innych

W Polsce nie ma przystojnych mężczyzn za karę. Trzeba było tyle nie grzeszyć to by byli:P