Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palaczka ze hoho

która z mam pali

Polecane posty

Gość palaczka ze hoho

która z mam pali i czy w ciazy paiłyscie, ja rzuciłam od razu jak zobaczyłam dwie kreski a teraz 3 miesiace po porodzie znów zaczełam palic, bo po prostu lubie palic.

Gość ja popalam
jestem w 12 tc

Gość palaczka ze hoho
ja nie paliłam w ciązy, a przed ciaza 10 lat paliłam cała paczke.

Gość wow! 10 lat całą jedną paczkę
???:D no strasznie dużo:D to aż 2 fajki na rok:D

Gość palaczka ze hoho
o boze pomylić sie nie mozna

Gość wow! 10 lat całą jedną paczkę
o rany! pożartować nie można?;) wyluzuj, zjedz pączka, to moze humor wróci;)

Paliłam przed ciążą jak smok. W ciąży nie paliłam a teraz znowu palę. Niestety lubie palić.

hehehe, rzeczywiście, 2 fajki na rok to nie aż tak strasznie dużo ;)

Gość palaczka ze hoho
no własnie ja tez lubię wyjsc sobie na balkon na fajeczke, wypic kawusie i zapalic to mnie odstresowuje, niektóre zajadaja sie słodyczami. wiem ze smierdze dymem, mąz nie pali. i ciagle mi narzeka rece umyj zeby umyj... eh

Gość liv88
Ja starałam się palić jak najmniej...wierzcie mi jak już zapaliłam jednego w ciągu dwóch lub trzech tygodni to miałam straszne wyrzuty sumienia:P Najgorzej było jak wychodziliśmy z mężem do znajomych lub do jego rodziny...tam prawie każdy palił a mnie choooolernie korciło wyjść na dymka razem z nimi.Jak już zapaliłam to czułam się nieswojo z papierosem w buzi i z widocznym brzuszkiem.Miałam wrażenie ze zaraz ktoś wstanie i powie ''ty wyrodna matko! jesteś w ciązy a palisz!szkodzisz maleństwu!''

Gość Dorianna z Krakowa
ja przed ciążą palilam jak ktos mnie poczęstowal :-) w ciazy i kilka msc przed staraniami przestalam, po jakis 12- 15 miesiacach wrocilam i pale tak okazjonalnie tez wieczorkiem na balkon lubie wyjsc i zapalic ale tak zeby moje dziecko juz spalo i wiem, ze nie bede go przez najblizsze chwile przytulac itd zeby nie smierdzialo mu.no i nie chce zeby widzial jak pale bo to wstretne jest tak szczerze :-P

Gość zonaKraka
Ja palę, miałam przerwę na ciążę i karmienie ale wróciłam do papierosów. Teraz żeby nie śmierdzieć i nie zmuszać się do siedzenia na balkonie przestawiłam się na elektronicznego.

Gość ja tez palilam
przed ciaza, po pozytywnym tescie rzucilam praktycznie od razu, wrocilam do palenia 3msce po porodzie, karmilam 1,5msca i tylko drugie tyle wytrzymalam bez... Tez po prostu lubie palic, sama, bez pospiechu... Ale palenia w ciazy naprawde nie pochwalam