Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuli

temperaturka

Polecane posty

Gość zuli

zastanawiam się jaka jest najwyższa temperatura podczas owulacji... Od 21 dnia cyklu temp zaczeła rosnąć od 37,1 do 37,3 23- 25dcl utrzymywała się 37,5 a dziś 26 dcl i tem 37,7 Cykle mam raczej nieregularne ale lekarz wyznacza mi mniej wiecej co miesiąc dzien owulacji na 22-25 Tylko problem w tym, ze poza wzrostem temperatury nie odczuwam zednych dolegliwosci owulacyjnych. Ani śluz nie wygląda na taki jak powinien... Wytłumaczcie mi jak jest z ta temperaturą, Mniej więcej za 4-5 dni powinnam dostać @ ale lepiej żeby nie przyszła;/

Gość cardiolka
Każda kobieta ma inaczej, tak mi wydaje. Może jak masz wątpliwości to potwierdzaj sobie to jakimiś testami, słyszałam też że dobre są mikroskopy owulacyjne

skok tempki nastepuje w dniu owulacji, po kilku temperaturach nizszych, a potem 3 wyzszych mozna powiedziec, ze byla owulacja ;)

ale do tego musisz conajmniej 6 miesiecy wstecz obserwowac cykl. mierzyc codziennie (najlepiej o tej samej godzinie) temperature w tym samym miejscu i zapisywac obserwacje. wtedy dzieki tej metodzie latwo zauwazysz kiedy masz owulacje ;)