Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobietka w spódniczce w grochy

Do Sprzedawców na Allegro

Polecane posty

Gość Kobietka w spódniczce w grochy

Zastanawiam się, czy Wy też dostajecie takie dziwne , a zarazem śmieszne maile? Wystawiłam buciki-kozaczki.Zdjęć zrobiłam kilka.W całości, z boku, przód,podeszwy. I dostaję maila: ,,Witam była by możliwość wysłania kilku zdjęć lub filmiku bucików założonych na nodze dziecka i zdjęcia bucików zgiętego na nodze tyłu i przodu a także pokazaniu wkładki i podeszwy bo chciałabym dobrze wiedzieć co kupuje i mój syn chciał by zobaczyć ślad jaki bucik zostawia ". I może bym się z tego nie śmiała, gdyby buciki były nowe lub w stanie idealnym. Jednak uczciwie napisałam jaki jest stan i z uwagi na to cena tylko 9 zł. (nowe ok 150zł). Tak wybredny klient chyba nie powinien kupować butów używanych , albo przynajmniej szukać towaru dla siebie wśród osób,które sprzedają takie rzeczy po własnych dzieciach. Bo ja co? Za 9 zł mam teraz modeli szukać?

Nie, takiego czegoś nie miałam :) i dobrze bo chyba padłabym ze śmiechu :p za to miałam propozycje obniżania cen o 3/4 i wysyłki gratis :D a kiedy sie nie zgodziłam dostawałam chamskie maile, z wyzwiskami dosłownie :o dlatego skończyłam ze sprzedawaniem ciuszków po dziecku :)