Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka2013

plamienia o nocne pocenie się.

Polecane posty

Gość agnieszka2013

Po wykonaniu wypalanki,bo miałam nadżerkę moje nadejście @ poprzedzają brązowe plamienia..tak ok 2-3 dni przed.Dodatkowo ok. 5 dni przed @ bardzo sie w nocy pocę,ale to tak ,ze jestem mokra zwłaszcza włosy ,brzuch ,szyja no cały tułów.Co mi może dolegać.Czy ktos moze tak miał?

proszę o jakies wskazówki.wiem ,że powinnam iść do lekarz i też ta zrobię,ale moze ktoś tak miał i może coś doradzić:)

Gość zxzx
pocenie się to sprawka hormonów, plamienia tez mogą z tego wynikać. Tylko lekarz ci powie więcej.

zastanawia mnie tylko fakt czemu to wszystko pojawiło mi sie w 2 m-ce po zabiegu wypalania nadżerki:(Jak raz zgłosiłam to lekarzowi to powiedział ,ze jezeli plamień nie ma między jedną a druga @ to nie ma co panikować.Jednak tak powiedział mi lekarz u którego postanowiłam sie przebadać rok po tej wypalance,czyli był to inny lekarz.Chciałam poznać opinię innego lekarza zanim pójde do swojego u którego leczyłam nadżerkę.Teraz wybieram sie do swojego lekarza i ciekawi mnie co ten powie mi na ten temat:(

Gość 9999999999999999999999
może masz za ciepłą piżamę lub kołdrę. Ja też miałam problem pocenia sie, czasami musiałam w środku nocy przebierać piżamę. I zaczęłam spać w letniej koszuli nocnej, takiej z kótkimi rekawami. Czasmi jest mi troche chłodno, ale przynajmniej sie nie pocę.

Fakt mam puchową kołdrę,ale pociła bym sie tez w inne dni a tak pocę sie tylko ok.2 dni,które wypadaja tak 5 dni przed@:( Może faktycznie to sprawa hormonów.No nic wizyta u lekarza powinna rozwiać wszelkie wątpliwości i skierować na odpowiedni tor leczenia a już na pewno na wykonanie niektórych badań. Dziękuje za wpisy:)

Gość Władysława1976
Mysle ,że to hormony.