Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tchibooooo

Jak namierzyć kochankę męza

Polecane posty

Gość Tchibooooo

Mam jej nr tel i gg Wiem jak wygląda bo na gg ma fotkę... Zadna prowokacja typu: zadzwonić jako poczta kwiatowa, bądż z sieci telefonicznej nie wchodzi w grę, bo po aferze jaka się rozpętała spodziewją się takiego obrotu sprawy i mogą jedynie wywieźc mnie w ten sposób w pole... Pomózcie!!!!!

Gość kobieto Ty masz godność?
wszystko wyszło na jaw a Ty zamiast powziąć ostateczne kroki t się jak tępa idiotka chcesz bawić w namierzanie jej i jeszcze kombinowanie by Cię oboje nie wywiedli w pole. żałosne

Gość Dziewczynaaa20
Śledzić męża?

Gość fakt żałosna jesteś
zamiast męża spakować i wypierdolić do kochanki, to kombinujesz jak koń pod górkę, olej francę, miej swój honor, kobieto!

Gość popchnę
__

Gość Tchibooooo
Męza pogoniłam ale chciałąbym żeby jej sie też dostało, póki co jest bezkarna, a dobrze wiedziała ze facet ma żonę i dzieci

Gość Tchibooooo
Poza tym z tego co zsdązyłam się zorientować banicznie boją sie oboje tego zeby ten jej facet sie o tym nie dowiedział. Moj mąz był na tyle bezczelny że mnie błagał na kolanach o to, zebym nie dążyła w tej sprawie bo to już zakończone... Tym bardziej własnie zalezy mi na tym zeby nieswiadomy niczego małzonek tej zdziry doweidział sie o wszystkim...

Gość Emmanuela
mściwa suka :classic_cool:

Gość jodełka w jodełke
ja bym se nawet d..y nie zawracala. skoro ci to zrobil znaczy nie zaslugiwal na ciebie tylko wlasnie na nia a skoro ona zdradza swojego meza to taka sama pewnosc jej wiernosci ma twoj ex

ale wiesz, że to nic nie zmieni w Twoim życiu? oczywiście, że można do tego dojść, ale co Ci to da, że jej rozwalisz rodzinę? odpuść

Gość jodełka w jodełke
czyli kiedys sam przez nia bedzie rogami sufit drapal

Gość Tchibooooo
Wiem, ze powinnam chronic jej domowe ciepełko, tak by pewnie zrobiła wiekszość wyrozumiałych kobiet, niestety w zaistniałej sytuacji zdecydowanie bardziej odpowiada mi rola mściwej suki:)

Gość jodełka w jodełke
@bibizzoo rodzine, to lafirynda puszczalska sama sobie rozbila tylko po tejnemu

Gość Tchibooooo
Ja nie pytam: co mam zrobić w mojej sytuacji, tylko o sposób w jaki można na podstawie posiadanego przeze mnie nr telefonu dotrzeć do osoby, a przez nią do jej męza... Nikt nie zrozumiał pytania?????

Gość 779422
ja bym kopnela do w tylek i walizki wystawila ,i tyle nie masz godnosci,po co jeszcze ponizac sie i szukac jej meza,on przedzej czy pozzniej sam sie dowie

Gość 779422
jak juz chcesz bawic sie w ta dziecinade,to napisz do niej na gg z innego numeru albo zadzwon i podaj sie za pracownika jakiejs firmy itpzalosne

Gość ksidskskki
MASZ RACJE !! ja tez bym tak zrobila, niech zaluja oboje ..zniszczylabym zycie jej i jemu...zemsta przyniesie wkoncu jakies ukojenie....dlaczego piszecie do autorki,ze ejst "msciwa suka" i,ze powinna miec swoj honor?? wg mnie honoru niema potulny baranek,ktorego mozna zdradzac a ona jak gdyby nigdy nic ok, to koniec z nami i facet i kochanka pozostaja bezkarni..no moj to od samego poczatku jest uprzedzony,ze bedzie mial"noz w plecach" wszystko poniszczone i "potencjalna" kochanka skonczy z "kwasem" na glowie :-))))) nie mozna bezkarnie ranic czlowieka zdradami!!!! trzymam za Ciebie kciuki!!! wymysl cos spektakularnego!!!! niech maja za swoje !

dobra, zrozumiałam pytanie to teraz konkrety- przez nr telefon to trochę lipa, jak zadzwonisz z jakimkolwek głupim tekstem to potem zajarzy, że możesz mieć coś wspólnego wytrop gdzie pracuje a potem najstarszą metodę świata- popytaj, poplotkuj

Gość aqfdsv
zacznij od wpisania tych numerow w google. moze na jaakims forum sie udzielała to cos oniej znajdziesz . kunpela tak znalazła kochanke meza. wpisałą nr w google i wyskoczyły jej dane bo sprzedawała ksiazki z poprzedniego roku na uczelni. weż skopiuj na kompa se fote tej suki i wrzuc w google moze grafika zajadzie podobne zdjecia ktore dprowadza cie do jakiejs jej strony.

Gość Tchibooooo
779422 Naucz sie czytać :o

Gość wydaje mi się, że to
bedzie trudne, bo ochrona danych. Szukałas po numerze telefonu w googlu ? Nic nie ma ? Mąż nie powiedział Ci nic co mogłoby naprowadzic do tego kim pona jest ? A sledzenie go nie wchodzi w rachube ? Ja równiez dążyłabym do zemsty. Jeżeli dwoje dorosłych ludzi w związkach małżeńskiech z dziećmi bierze się za skoki w bok, musza ponieść karę, bo będą bezkarni.

Gość gbffghj
bierzesz kumpla ktory dzowni do niej. Mowi ze przyjechal do tych drzwi zepsutych i jest juz pod adresem ale maz nie odbiera a w razie problemow ma dzwonic do Niej. Teraz kolega musi tak sprytnie poprowadzic rozmowe kierujac sie nieporozumieniem co do adresu tak zeby ona podala swoj adres.

Gość ewaewaewa000000000000000
nie umiem cio doradzic jak ja znalezc. Moze popytaj po znajomych, w srodowisku gdzie ja poznal? wiem jedno powinnas doniesc jej mezowi rowniez. Bo kurwa zdrazi i pewnie nastepny raz.

Gość aqfdsv
wrzuc do nas na forume moze to jakas bywalczyni.

Gość Tchibooooo
O widzicie, i to już sa jakieś konkrety... Bede grzebać... Co do pracy bedzie problem, bo wiem że teraz sie nie kontaktują zupełnie, gdyż moj "szlachetny rycerz" potrafił ją posuwać bez skrupułów, natomiast teraz martwi sie żeby nie stała jej sie krzywda... On mieszka u teśców i skomla jak piec o wybaczenie, natomiast ona jak gdyby nigdy nic siedzi u boku swojego meza z dzieckiem na kolanach i udaje kochającą zonke:O Mieszka w innym miescie, jakieś 40 km od mojego... On jej na pewno teraz nie narazi, nawet telefonem, tym bardziej nie beda sie spotykac... Dlatego, kurczę, mam związane ręce...

Gość ksidskskki
sama nie dzwon bo z pewnoscia da sie od Ciebie wyczuc emocje stres itd, popros jakas przyjaciolke najlepiej zeby zadzwonila i wybadala

Gość dr hans
Mozesz wynajac dedektywa lub np zagrac po swojemu, jak masz jej nr tel i wiesz jak sie nazywa i wiesz z jakiej sieci ma tel to zrobie tak: daj koledze zadzwonic, jak zadzwoni to niech powie tak: Dzien dobry, Jan Kowalski z sieci X, czy moge rozmawiac z wlascicielem telefonu? (w tym momencie jak np powie tak to ja, to dalej z koksem) dobrze, to w celu weryfikacji prosze o podanie Imienia i nazwiska, daty urodzenia i obecny adres zamieszkania. Wtedy masz ta cipe, kolezance tak robilem i pomoglo zlokalizowac :)

nic z tego, mamy 21 wiek, ludzie są świadomi, że adresów się nie podaje ale w googlach ani widu ani słychu a niej?

Gość aqfdsv
nic niedzwon nie grzej przypału... odrazu sie skapauje . tymbardziej ze wie ze ty wiesz o zdradach wiec bedzie wyczulona na dziwne telefony z podawaniem adresu. z drzwiami to peknie ze smiechu bo powie pomyłka jestem w domu u jas z drziwami ok dowidzenia.