Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tchibooooo

Jak namierzyć kochankę męza

Polecane posty

Gość dsaasdadsdsaads
Ale ja nie napisałam, żeby sobie odpuścić, tylko stwierdziłam fakt. I nie ma tu co licytować kto ma gorzej, dzieciak prawdopodobnie oberwie i tak

Gość do Tchibooo
A skąd wiesz, że oni ze sobą sypiali? Było o seksie w esemesach czy gnojek sam się przyznał? Teściowie po stronie syna stoją??? Ja bym na Twoim miejscy się nie zastanawiała nawet sekundy. Kasa to tylko kasa a detektyw prócz adresu tej pani może Ci również dostarczyć dowodów, które później przydadzą Ci się w sądzie. Ja też, bym spać nie mogła po nocach wiedząc, że moje małżeństwo kurwiszon rozwalił bez skrupułów a o swoje drży jak osika. Niech zasmakuje własnego lekarstwa... Nawet jak jej mąż wybaczy to smród będzie się za nią ciągnął do końca życia. I gwarantuję, że nawet jak się z mężem zestarzeje to facet do śmierci będzie jej wypominał, że się skurwiła. :P

Gość autorko nie odpuszczaj, bo
dlaczego tej k**** ma sie uopiec? poza tym skoro raz zdradzila, zrobi to nieraz. Z kurestwem czlowiek sie rodzi. Zycze Ci powodzenia, oby Ci sie udalo. na twoim miejscu poswiecilabym wszelkie pieniadze by chadre dopasc.

Gość podaj jej numer GG
zaraz ją namierzę

Gość co za pinda, rozwalila jedno
malzenstwo , ale swojego juz nie pozwoli! dalej pewnie sie rucha z twoim mezem. Znajdz ja i wymierz sprawiedliwosc!

nceownvjce--A SKAD MASZ INFORMACJE ZE JA NIBY WYCHODZIALM ZA PACZKE KAWY NA AUTOSTRADE? NIGDY DUPA NIE ZARABIALAM ...MOZE MNIE USWIADOM BO W PRZECIWNYM RAZIE ZNAJDE CIE...TO ZE JESTES POD POMARANCZOWYM NICKIEM NIE ZNACZY ZE NIE ZOSTAWIASZ SLADOW SWOJEJ OBECNOSCI..A TAKIE ZARZUTY PODCHODZA MI POD ODPOWIEDZIALNOSC ZA SLOWA KTORE WYPOWIADASZ-ZATEM SA NA TO PARAGRAFY!

Gość namierzy bardzo szybko
autorko odżałuj te parę zlotych i zatrudnij detektywa,będziesz miała czarno na białym gdybyś założyła sprawę to koszta na detektywa pokryje ruchacz detektyw wyłoży ci wszystko "na stół",cokolwiek zapragniesz szkoda twoich nerwów,dzialaj natychmiast

Gość profesjonalizm agencji
Moja koleżanka zatrudniła agencję detektywistyczną.Ma takie dowody,że nawet o nich wcześniej nie śniła.Wie nawet to,że dziwka z mężem nie mają wspólnej własnośći. Miejsce schadzek:czytaj kurestwa jest szopa drewniana letniskowa dziesiąt.. km od miejsca ich zamieszkania.Nikt nic nie widział przez 20 parę lat do czasu kiedy oni wzięli sprawy w swoje ręce.Czytamy i patrzymy na materiały i nie wierzymy wlasnym oczom.Stare dziady z rodzinami pluskają sie w gnoju.Zboczeńcy!Największy szok wzbudza ruchacz,bo o niej nic dobrego nie można powiedzieć od dawna.Ścierka i kurwiarz,dobrana para,nie ma co.Wstyd i hańba.

Gość gośćioweczka
zainstaluj apke i namierzaj meza bedziesz miala jeszcze jej adres jak zobaczysz gdzie maz siedzi całymi dniami :P https://namierzgo.pl/f9287a00