Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość była hibiscjonistka

lubie paradowac bez bileizny i niby przypadkiem pokazywac

Polecane posty

Rozgardiaszona, w podstawówce poszłam na basen. Włożyłam biały kostium, po wejściu do wody okazał się być przezroczysty. Większość dziewczynek pewnie spaliłaby się ze wstydu, a mnie się to podobało. Albo jak bralam prysznic po baseń, fantazjowałam, ze któryś chłopak mnie podejrzy.

Anett, no tak, fantazje to fantazje :D fantazje maja to do siebie, ze zawsze jest według naszego scenariusza i nie ma niemiłych niespodzianek :D I A to "nie chcę z tobą dyskytowac" to nie wiem czy do mnie było :P A jeśli nawet tak, to cóż - jakoś to przeżyje :D

Gość Rozgardiaszona
Zullus:? Ja realizuję,mam na wieczór taki plan ide do aquaparku przebieram się we wspólnej sztni nago w moje mikro bikini,ide tak na basen,potem idę do sztni rozbieram sie,i nago ide korytarzem do sauny ,mam nadzieję że wystarczy mi odwagi szkoda że nie mam z kimś iść we dwie raźniej

Nei, w klubie przynajmniej jest ochrona.:P Biorę pod uwagę zagrozenie, dlatego nie zrealizowałam nigdy. Ale rozumiem ten impuls i frajdę autorki.:P

Ja nie pokazuje. Właśnie dlatego, ze nie wiadomo komu. A może pokazałabym cipę jakiemuś popaprancowi? Jeszcze by tego brakowało, żeby byle koniobijca miał moja cipę oglądać :P jpegi mu wystarcza :P

Gość Rozgardiaszona
Annetta28 Mam taką bieliznę z takiego materiału cienitki bezszwowy i biały stanik i majteczki wyglądaja jak by to były kapielówki-muszę sie w tym wybrać na basen

Tzn mnie się zdarzyło, ale wiedziałam, ze mnie podgląda konkretna osoba, znana mi, i bylam w 100% pewna, ze nie wiedział, ze ja go widziałam, ze podgląda :D Ale tak całkiem obcemu to jakoś mnie nie ciągnie.

Nei, koniobujcy sa jak najbardziej w porzadku.:D Ale pokazać gwałcicielowi, to ja dziekuję.:O

Gość Rozgardiaszona
nei_nei gdzie cię podglądał

Rozgardiaszona - czy czujesz się jakoś niedowartosciowana? Za mało komplementów ci facet prawi? Kompleksy jakieś zagluszasz? Co ci da pójście na basen w stroju przypominającym bieliznę? Ludzie prędzej zamiast podziwiać twoje ciało i się podniecac to pomyśla, ze masz kiepski gust i zero wyczucia smaku skoro się ubrać na basen nie potrafisz :D bo z reguły ludzie na basen chodzą popływać a nie urządzać seans striptizu :D I Znaczy ja nie negujje samego ekshibicjonizmu, ale ten pomysł z basenem to tak samo jakbyś poszła do supermarketu i zaczęła przymierząc majtki na środku sklepu :D raczej ludzie uznają cię za wariatke niż za uwodzicielke :D No chyba, ze masz 15 lat, to fascynacja nagościa może być zrozumiała.

Mnie się sytuacja w atobusie zdarzyła- stoję a na przeciwko mnie 2 całkiem atrakcyjnych facetów 25-30 lat. W pewnym momencie przestali ze sobą rozmawiać i zaczęli się we mnie wgapali. Jeden się zrobił cały czerwony na twarzy. Wysiadłam z autobusu i zauważyłąm, że spodnie mi pasek sciągną, tak że pół bobra było na wierzchuł:classic_cool:

Gość Rozgardiaszona
Mam taką fantazję.Jestem w bikini w szatni wchodzę sdo kabiny sie przebrać sciagam dół ,potem górę ale nie mogę rozwiązać wychodzę z kabiny bez majtek i prosze pierwszego faceta o pomoc aby mi rozwiazał stanik,sznurek celowo mocno zawiazany,gdy facet męczy sie ze sznurkirm ja pochylam się wypinajac pupe że niby mu pomagam itp

Gość Rozgardiaszona
Wiesz ja lubie szokować,ale z tą bielizna to może byc faktycznie niewypał.Mam 24 lata ,nagość fascynowała mnie zawsze,a komplementów nie słyszę od mojego faceta ,bo go nie mam

Gość ,Zullus:?
ładny plan na wieczór;) ja kiedys ściągałam majtki lasce w kubie..... za jej zgodą oczywiście.ale był fun.;) ochroniarz trochę się przywali ale ułagodziłem go odpowiednia suma;)

Gość agentxxxx
Fajna fantazja - rozwinął bym ją - schylając się dotykasz swoimi pośladkami jego podbrzusza on wtedy lekko się cofa ale zaraz wraca by poczuć twoje pośladki. wtedy ty potykasz się i wpadasz razem z nim do kabiny. Pytanie??? Zamykasz drzwi czy przepraszasz go????

Muszę się bardziej na pracy skupić, więc idę, ale temat bardzo ciekawy.:P

Annetta28:) mam nadzieje ze bóbr ogolony był?:)

Hehehe.. Teraz mi się przypomniało, jak kiedyś kumpel skoczył do rzeki na tzw glowke i mu majtki od uderzenia w wodę zjechaly. Boszzzz... Pol dnia się potem z niego rylismy :D

Rozgardiaszona:) ze tez takie laskie chodzą samopas:) ale byśmy razem czadu dawki:) a poza tym czułabyś się pewniej;) pod moja ochrona:) podaj maila:)

Gość była hibicjonistka
ja w ogole nie mam na celu uprawiac seksu z kimkolwiek to mój bodziec do masturbacji

A zdarzyło waaam się kiedykolwiek rozebrać do naga w towarzystwie (mieszanym) kilku nagich osób?

Gość Rozgardiaszona
Mnie chodzi tylko o to żeby sie pokazać ,żeby ktoś podziwiał moje ciało,gdy widzę że ktoś za bardzo sie rozochoca wycofuję sie ,gdy ktoś zerka z ukrycia ,potrafie pozowac godzinami i pokazywać coraz wiecej,lubie wykwintnych obserwatorów

Nei, takie klimaty mnie nie kręcą. Najfajniej jest gdy pozostali są ubrani.:P

była hibicjonistka:) zastępcze rozwiązanie? sex Ci się znudził a może ktoś by Ci pomógł w masturbacji?:) lub pokaz dla kogos?:)

Rozgardiaszona:) a taki wprost bezczelny pokaz masturbacji byś zrobiła facetowi?:) ten kostium na allegro super;)

Gość agentxxxx
Rozgadiaszona - a może zadowala cię mailowy ekshibicjonizm - Chętnie w sposób wyrafinowany pozachwycał bym się twoimi zdjęciami ???? Jak by coś oto adres wertyqwerty@interia.pl