Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość była hibiscjonistka

lubie paradowac bez bileizny i niby przypadkiem pokazywac

Polecane posty

Gość kurczaczkowe udeczko
bo to ich fantazja, ze niby sie kobiecie bedzie podobac, w rzeczywistosci to taka ich zbluzga albo ucieknie ;) co najwyzej malolaty idace w grupie moga go wysmiac, ale takie to z wszystkiego sie smieja

Gość alter
Radze ci sprawdzic aneta o czym jest ten tamat.Czy przypadkiem nie o tym co ty ganisz... Niestety nie rozumiesz o czym tu mowa.Wiec po co mamy gadac?O czym?Ty o mydle a ja o powidle. Skonczmy zatem te spory bo szkoda czasu i tematu.

a gwalcicielki to jakis ulamek procenta, gwalcicieli jest o wieeeeeleeee wiecej cos w tym jest, ze kobiety nieprzychylnie wypowiadaja sie o zboczkach a faceci to az sie slinia na zboczenice;) tak samo kiedy wychodzi afera, ze nauczycielka molestuje uczniow- pod artykulem 1000 komentarzy "ah,tez bym chcial taka nauczycielke" ,a jak nauczyciel molestuje dziewczynke to inna sprawa...

Gość trzydziestka Rzeszów
Annetta28--ty masz taka finezję że rzygać mi się chce na twój widok oślico :D

Gość alter
"kurczaczkowe udeczko bo to ich fantazja, ze niby sie kobiecie bedzie podobac, w rzeczywistosci to taka ich zbluzga albo ucieknie co najwyzej malolaty idace w grupie moga go wysmiac, ale takie to z wszystkiego sie smieja" --no i niestety nastepna "mundra" sie znalazla co to wie wszystko i zna gusta wszystkich kobiet.Nie wiesz,nie masz zielonego pojecia o czym piszesz facetko.Zapewniam cie ze nie masz.No i oczywiscie piszesz w imieniu wszystkich-czyli w w niczyim tak na prawde. Szkoda ze nie moge cie zabrac na taki pokaz zebys zobaczyla jak naprawde reaguja kobiety.Zastanawiam sie nad tym po co takie jak ty w ogole przychodza na takie fora?

Ja btu się na nic nie kreuję i nie zależy mi by się komuś podobać, szczególnie idiotom.:)

Gość alter
"...tak samo kiedy wychodzi afera, ze nauczycielka molestuje uczniow- pod artykulem 1000 komentarzy "ah,tez bym chcial taka nauczycielke" ,a jak nauczyciel molestuje dziewczynke to inna sprawa..." ---pewno nigdy do konca zycia nie wymyslisz dlaczego tak jest.Jestem tego pewien po poziomie tego co piszesz.

Gość alter
Annetta28 Ja btu się na nic nie kreuję i nie zależy mi by się komuś podobać, szczególnie idiotom." ---no i powoli aczkolwiek jak zwykle wychodzi ten prawdziwy poziom intelektualistki... Za chwile zejdziemy jeszcze nizej i zacznie sie poziom rynsztoka...

Gość alter
...a najlepsze jest to ze sama niedawno pisala tak: "Annetta28 Ja kiedyś przez przyadek miałam taką sytuację w atobusie, ale zupełnie niechcący i nieświadomie. Za to mam całkiem swiadomą fantazję, by zdjąć majtki w toalecie klubu, a potem usiąść na kanapie, na przeciwko jakiegoś obcego faceta i zrobić jak Sharon w ''Nagim instynkcie''." to jest dopiero hipokryzja.Intelektualna rynsztokowo-oczywiscie.

Alterku, kombinuj dalej, moze coś wykombinujesz.;) Nigdzie nie napisałam, że jestem intelektualistką, ale skoro tak uwazasz, kłócić się nie będę.:) Dobranoc:)

a czy ja pisze o reakcjach kobiet na jakims pokazie? pisalam o reakcjach na ekshibicjoniste! jak sie zbierze grupa lasek co to lubia sobie popatrzec i zaplaca facetowi co to lub pokazac, dziwne by bylo jakby uciekly zestrachane z tego twojego show (sic!) ale jak uderzysz z gola pala do obcej babki w parku to co myslisz, obciagnie ci w nagrode? bueheh

oczywiscie,ze wiem dlaczego facetom spodobalaby sie taka niewyzyta belferka, po prostu macie inne podejscie do seksu i tyle

Gość alter
kurczak-przeczytaj o czym jest ten temat o co tamm pisza kobiety.Pozniej krytykuj.Zacznij od samej siebie.Jeszcze raz-po co przychodzisz na takie forum,po co czytasz takie topiki?Jaki jest twoj motyw bo z tego co widze i podejrzewam- seksizm i klotliwosc.

temat jest o kobietach lubiacych pokazywac swoje pipy, no i? nie jest o mezczyznach robiacych show czy wyskakujacych zza krzaka:P po co przychodze na takie forum? to forum erotyczne, a ja lubie erotyke. nie znaczy to,ze lubie wszystkie jej odcienie np latanie z gola pala czy pokazy masturbacji w wykonaniu dziwnych osobnikow... po co czytam takie topiki? z ciekawosci. mialo byc o kobietach pokazujacych to i owo.

Gość moksyl
sluchaj kurczakowe...-wszedlem tu przypadkowo i powiem ci ze facet moze miec identyczne odczucia niesmaku i zlosi a nawet strachu w podobnych sytuacjach.Nie masz racji w tym com piszesz.Nie zebym popieral ekshibicjonizm meski.Zupelnie nie.Jednak mam takie samo zdanie odnosnie tego w wykonaniu kobiet gdyby mnie cos takiego spotkalo.Pomyslalas o tym? Waszym zdaniem(i ty je potwierdzasz)facet MUSI byc na tak.A niby dlaczego mnie ma takie cos podniecac?Dlaczego mam cos takiego akceptowac?Co?

Gość moksyl
"kurczaczkowe udeczko oczywiscie,ze wiem dlaczego facetom spodobalaby sie taka niewyzyta belferka, po prostu macie inne podejscie do seksu i tyle" mysle ze nie.Ci ktorzy pisza ze im by sie to podobalo tak naprawde nigdy w takiej sytuacji nie byli.Fantazjuja o tym w taki sposob jak sobie to wyobrazaja przy czym sa w wieku doroslym,co jest bardzo wazne.Gdyby jednak byli w wieku szkolnym i wtedy by mieli w realu do czynienia z taka kobieta to jestem pewien ze ich reakcja byla by podobna do waszej.Poza tym wyobraz sobie wobec tego co napisalem-jak sie musi czuc chlopiec kilkunastoletni zaatakowany przez pedofilke ktory nie ma do kogo sie zwrocic po pomoc bo przeciez "jemu sie to podoba".Moim zdaniem z takich sytuacji biora sie rozne dewiacje w wieku pozniejszym.

masz racje moksyl, nie moge sie wypowiadac za mezczyzn wszystkie zboki-kobiety czy mezczyzni zasluguja na potepienie

Gość words of wisdom moksyl
slyszalam o przypadku, ze chlopak molestowany przez nauczycielke baletu popelnil samobojstwo.

Gość timoxxx
My pokazalismy sie w takim kinie erotycznym w Poznaniu razem i bylo fantastycznie, w przyszlym tygodniu znowu idziemy bo lubimy jak nas podgladają :)

Gość rencista19
Ja też lubię. Pierwszy raz nago pokazałem się gdy miałem skończone 15 lat. Było to na obozie na takiej wsi koło lublina. Pewnego upalnego dnia wybrałyśmy się na spacer. Szliśmy wiejską ścieżką na uboczu. Znaleźliśmy niewielką polankę,rozłożyliśmy koc,apotem zaczęlyśmy się rozbierać. Chłopaki rozebrali się do majtek,a ja do naga. Ministranci popatrzyli ma mnie trochę dziwnie,a po chwili mojego namawiania z trudem pozbyła się stroju.Potem nadzy położyliśmy się na kocu i opalaliśmy sie około 2-4 godzin. Wesoło rozmawialiśmy i graliśmy w karty. W trakcie opalania zauważyły nas przechodzące nieopodal dziewczęta (prawdopodobnie gimnazjalistki). My udawaliśmy że nic nie widzimy, a ja specjalnie wstałem i udawałem, że czegoś szukam, zacząłem się przechadzać tak żeby widziały z każdej strony mojego na wpół sterczącego ptaszka skąpanego w upalnym słońcu. Dziewczyny zachichotały a ja kryłem zawstydzenie, bo jednak ekscytacja wygrała. A one do nas podeszły i usiadły koło nas. Mimo namawiania nie chciały rozebrać się z nami. Potem koledzy musieli iść na niedzielną mszę a ja zostałem sam z tymi dziewczynami. Oczywiście siedziałem sam nagi, a one dookoła mnie ubrane. Potem przyszły jeszcze inne ich koleżanki, w sumie później było około 10 dziewczyn a ja sam. Przez ten cały czas miałem erekcję, a one patrzyły i się śmiały. Czasami, niby to przypadkiem coś pokazując, trącały mnie ręką w penisa albo ocierały się o niego nogą. Nie mogłem wytrzymać i zacząłem się masturbować na ich oczach. Wszystkie siedziały dookoła mnie, a ja leżąc zabawiałem się ze sobą. One wtedy zaczęły głaskać mnie po udach oraz ssać moje sutki! Potem dzięki moim namową wzięły mojego ptaszka do ręki i zaczęły walić, podczas gdy niektóre bawiły się dodatkowo moimi jądrami. Już nie tylko trącały fiutka, ale wymierzały klapsy w nabrzmiałą żołądź. Trzymały mojego penisa razem i mocno i ostro go waliły. Bardzo mnie to cieszyło, bo tyle dziewczyn go oglądało. Zacząłem dochodzić i mocno trysnąłem na swój brzuch, a one kazały mi to zlizać. Posłuchałem. Jednak na tym nie koniec! Musiałem zadowolić je także. Ściągnęły więc spódniczki i wypięły się, a ja podchodziłem do każdej i lizałem je od tyłu po tylnej dziurce, do której wsadzałem też palec! Tak spędziłem dzień aż do nocy, namiętnie całując je między pośladkami. Wtem wychowawcy obozowi zaczęli się o mnie martwić! Było już ciemno i szedłem nago po ścieżce i ulicach, gdyż ubrania zostały mi skradzione i musiałem głowić się, jak się z tej kabały wywinąć. Dziewczynom się to podobało, więc może kiedyś to powtórzymy. Od tej pory kiedy tylko pogoda jest odpowiednia zarówno w domu lub w ogrodzie pokazuje się nago. Bardzo to podnieca moją o rok młodzą siostrę i dziesięciu o rok starszych kolegów oraz kuzynkę. Wszystkim polecam naturyzm.

Gość gość
Kolega mojego męża kilka razy próbował mnie podglądnąć na wczasach. Powiedziałam o tym mężowi. On stwierdził, żebym mu w końcu pokazała się mu nago i będę miała spokój. Pewnego wieczora po plaży postanowiłam się wykąpać. Zauważyłam że kolega męża obserwuje mnie uważne. Stwierdziłam, że zrobię to teraz. Zostawiłam lekko uchylone drzwi i widziałam jak Andrzej zmienił miejsce aby mnie lepiej widzieć. Rozebrałam się do noga i ustawiłam się niby przypadkowo tak aby mnie widział od przodu całą nago. Wyoglądał mnie sobie dokładnie. bo do łazienki było kilka metrów.Powiem szczerze, że stojąc nago i mając świadomość że jestem obserwowana podnieciłam się. Nie mówiłam o tym mężowi ale wieczorem zaciągnęłam męża do łóżka i przeżyłam najlepszy orgazm w życiu. Kochając się miałam przed oczami podglądnie mnie prze Andrzeja. Dziewczyny czasami warto zrobić coś głupiego.

Gość gość
Jestem facetem i też często chodzę bez gaci w krótkich spodenkach. Mój sprzęcik jest nie mały i widać jak wisi w nogawce.

Gość gośćeeeee
jestem obecnie nago tak spaceruje po mieszkaniu nikogo nie ma tak pojde do lazinki aby sie wykompac nago bede spala szkoda ze nima obok nikogo kto by sie mna dobrze zajol nie musial by mnie rozbierac potem pomasowal cycuszki pozsal ich sutki wymasowal w******* pochwe tam sie spuscil nie wypuszcze go z niej pragne bardzo mocnego seks jestem rozpalona gotowa

Gość gość
A na koniec popodkreśloł błemdy moich wypocin

Gość alteralter
Rozgardiaszona 2013.02.08 Alter widze ze jako jedyny rozumiesz ,co kieruje moim zachowanie,co do tego duety jestem chetna Jezeli jeszcze tu wchodzisz,Rozgardiaszona,to ja tez jestem chetny.Napisz na strapiony@o2.pl

Gość gośćuyo
nialem mozliwosc lezec nago podczas wykonywnia cewnikowania serca on mi sie postawil ogladali mnie nagiego kilka studentek zaczlem sie caly trzosc ze bwstydu ze leze nagolasa bylo dla mnie krepujace wuwczs ten ktory wykonywal te badanie przykryl mnie ale mialem dalej to ze kilkanascie studentek ogladalo mnie nagiego