Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość była hibiscjonistka

lubie paradowac bez bileizny i niby przypadkiem pokazywac

Polecane posty

Gość ,Zullus:?
Rozgardiaszona:) a może pokaz tutaj na forum co nieco:) dyskretnie;)

Gość Rozgardiaszona
Zulus ja lubie być podgladana ,pokazy mnie nie kręcą,za grosz w nich finezji i zero adrenaliny,jeśli kręci cie cos takiego masz multum filmików w sieci

Rozgardiaszona, oni nie rozumieją, ze w tym najzabawniejsze jest obserwowanie reakcji.;)

Gość Rozgardiaszona
Annetta28 Kiedyś z moją kumpela umówiłyśmy sie że będziemy udawać lesbijki i poszłyśmy kupić telefon to biura Orange >w środku facet i kobieta ,my wybieramy telefon oni doradzaja mojej kumpeli dzwoni telefon-musi natychmiast wrócic do pracy itp,na pożegnanie całujemy sie namietnie i głęboko .Tych dwoje sprzedawców zmieniło kolor twarzy na purpurowy,z trudem powstrzymywałam śmiech

Gość Rozgardiaszona
Na koniec podsunełam dyskretnie nr tel tej dziewczynie z Orange,biedna tak mnie przepraszała ,że ona nie gustuje w kobietach.

Gość może ktoś ..
Myślę,że masz całkiem kiepsko z tym swoim samogwałtem.Nie wiem czy takie to całkiem normalne.Pokazać się i uciec ??? Nie wiem czy coś w Twoim ciele jest ciekawe.Ci co stają jak wryci na pewno Ci współczują.Ja bym Ci kopa zapalił takiego byś zakrętu nie wyrobiła po tym byś miała momentalny orgazm.

A chciałybyście kiedyś odwiedzić klub, w którym wszystkie osoby sa nago, ale za to maja twarze zasloniete maskami. Nie jesteście w stanie rozpoznać poszczególnych osób, wiecie, ze żadna z osób po wyjściu z klubu również was nie rozpozna. Każdy może oglądać wasze ciało, a nikt nie zna twarzy.

ok;) to gdzie ostatnio zrobiłaś taki pokaz?:) i jaki? x Ty chyba tez mnie nie zrozumiałaś do końca....klimaty sie buduje będąc gdzieś razem i pod nastrój jaki sie ma w danej chwili........ a jednak jak piszesz w szatni sie rozebrałaś przed facetem i to mało dyskretnie raczej:)

nei_nei:) pod wpływem filmu? "Oczy szeroko zamknięte"?:)

Gość była hibicjonistka
nie znudził mi się seks, nigdy mi na nim nie zależało, zawsze wystarczała mi masturbacja

Hibicjonistka, ja się z tą masturbacją trochę uspokoiłam. Jako nastolatka, to był mój nałóg.:O Seks jest fajny.:)

Masz na myśli "Oczy.." ? Faktycznie, oni tam chyba w maskach chodzili... Kompletnie zapomnialam już o tym filmie. Może dlatego, ze nie trawie Tomcia :D

Żułus, no właśnie nie pod wpływem, bo nie widziałam tego filmu od premiery, czyli już lata.. Pod wpływem pewnego opisu, który nie dawno czytałam. Było tam kilka ciekawych opcji ;)

Gość Rozgardiaszona
Ja sie zbieram na ten basen ,trzymajcie kciuki żeby mi nie brakło odwagi.

Niedawno* omg :O :D Dobra, to i mi chyba pora popracować :P

Rozgardiaszona:) zrób śliczny pokaz i potem tu napisz:) trzymam kciuki:)

Gość Rozgardiaszona
No i byłam,to mikro bikini to troche lipa ,ale i tak było super

Gość Rozgardiaszona
Będąc dzisiaj aqua w Białce ,założyłam moje nowe micro bikini,nie powiem trochę sie obawiałam reakcji ludzi na taki strój.Już w szatni ubierajac je na sobie czuła wzrok pewnej starszej pani z wasikiem ,na moim tyłku wystajacym spod stringów,szybko wbiłam się w biustonosz,ostatnia korekta przed lustrem i pręznym krokiem z piersiami wypiętymi do przodu uderzyłam na podbój baseników.Nie chwaląc sie ale na te kilka miniut zaraz po wejsciu stałam sie główna atrakcją dla gości aquaparku,więc szybko schowałam sie do wody.Ale że nie przyszłam się chować-nabrałam odwgi i poszłam na zjeżdzalnie.No i po zjeździe pierwszy zonk ,wychodzę zziajana z rynny ,a tu moje stringi trzymaja sie tylko jednej nogi,a moje łono świeci jak ksiezyc w pełni.Szybciutko majty złapałam reka i do sztni.To małe metalowe kółeczko pusciło tkaninę.Co najlepsze na dole przy rynnie stał ojciec z nastoletnim synem,obaj z otwartymi ustami

i bardzo ładnie:) a miałaś jeszcze przejść nago do sauny:) ale chyba "wypadek" Cie zdeprymował;)

Gość Rozgardiaszona
W szatni po prostu sciągłam to bikini nie dało się naprawić,odziałam sie w ręcznik i gotowa na saunę ,ale po drodze pomyślałam raz sie żyje,wróciłam ręcznik schowałam do szafki i nagusienka do sauny,jakaś pani chciała mnie zjeść bo tak szeroko otworzyła usta ,ale ja nie zwracałam uwagi na ludzi byłam czerwona na twarzy i prawie truchtem do szauny>Dziewczyny w recepcji dały pareo i powiedziały że za parawanikiem mogę sie rozebrać ,haha z czego chyba z tego zegarka.Ludzi multum ,a pośród nich szczuplutka blondyneczka z pieknymi ustami i wzrokiem wlepionym w mój brzuch -albo i troche nizej-już wtedy wiedziałam że mysli o tym samym co ja

Gość Rozgardiaszona
jak to co ,domyśl sie

rozgardiaszona a jak byś zareagowała jesli ten facet którego zwabilas żeby ci pomógł rozwiązać stanik, by cię złapał za włosy w kabinie i dobrze zerznal od tyłu :)

Gość Rozgardiaszona
Darła bym się w niebogłosy ,az by mnie puscił