Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madenka

ROZLICZENIE PIT ILE DO ZWROTU

Polecane posty

Gość zxzx
a no to może jej pobrali za dużą zaliczę na podatek -tak mi jeszcze do głowy przyszło.

Gość zxzx
a to prawda -mają czas 5lat na kontrole rozliczeń

Gość madenka
dzieki za wszelką pomoc i rade :) milego dnia życzę

Gość upupu upupu
up879

Gość gość
Mnie rozlicza ta firma: http://www.zkco.pl/ i nigdy nie miałam żadnych problemów. Zawsze wszystko się zgadza. Jestem zadowolona z ich usług.

Gość gość
właśnie człowiek nie powinien sam kombinować, tylko jak nie do końca się zna na rzeczy, to skierować się do specjalistów. ja zawsze zgłaszam się tutaj www.audit-sycom.pl i przynajmniej mam pewność, że całość będzie zrobiona jak należy

Gość natalie56
Bez problemu można w sieci znaleźć darmowy programy do pit np. http://www.programypit.com/ a samo wypełnienie nie jest trudne. Na pit-11 który dostajemy mamy już wpisane w rubryki kwoty.

Gość gość
Na Twoim miejscu skorzystałbym z usług normalnego biura księgowego takiego jak np. www.biuroksiegowe.szczecin.pl

Gość gość
Na twoim miejscu poszedlbym do jakiegos biura księgowego i zrobil to porzadnie. Ja pity zawsze rozliczalam tutaj www.biuroksiegowe.szczecin.pl

Gość gość
Nie lepiej zrobic to w biurze, które zrobi Ci to profesjonalnie? Będziesz miala spokoj, ja mogę polecic Ci www.biuroksiegowe.szczecin.pl naprawde profesjonalna ekipa

Gość gość
A czy ktos rozliczal sobie pity w jakims biurze, np. www.dekret24.pl ? warto? Dzieki z gory za opinie, bo już mnie meczy to wypelnianie tych deklaracji

Gość gość
ja pity od zawsze rozliczam w biurze www.biuroksiegowe.szczecin.pl uwazam, ze tak bezpieczniej jak zaopiekuje sie tym ktos kompetentyny

Gość MalgorzataK
Bez problemu można w sieci znaleźć darmowy programy do pit np. http://fundacjarosa.pl/pit-przez-internet/ a samo wypełnienie nie jest trudne. Na pit-11 i każdy inny dostaniemy czytelny dokument ze zwrotami i innymi informacjami.

Gość gość
pokaz pit komus kto sie na tym zna. Cala moja rodizne rozlicza biuro www.ksiegowosc-torun.pl my sie nie bawimy w to bo nie chcemy bledow oddawac.

Gość gość
Ja przy rozliczaniu PITa korzystam z pomocy księgowej z www.plus.katowice.pl. Sama się za to nie biorę bo pewnie bym to źle zrobiła i potem musiałabym składać jakieś korekty

Gość gość
ja bym szczerze mowiac w takiej sytuacji zapytal sie w jakims biurze nieruchomosci, chyba tak najbezpieczniej, osobiscie moge Ci polecic www.akro.waw.pl

Gość gość
Ja nie znam się na tych podatkach, rozliczeniach i wszystkim co z tym związane. Dlatego współpracuje z doradcami podatkowymi www.kws-tax.pl. Zajmują się interpretacją podatkową, reprezentują mnie przed urzędem skarbowym

Gość gość
PIT to nic innego jak donoszenie na siebie do Aparatu Państwa. Typowe zbydlęcenie człowieka przez państwo.

Gość cludzia6b
Jeżeli chodzi o PIT to pamiętajcie, żeby przekazać 1% na kogoś. Moim zdaniem powinna być możliwość, żeby trochę więcej pieniędzy poszło na kogoś, kto tego potrzebuje. Z drugiej strony lepsze to niż nic. Przeczytajcie to http://thak.pl/jak-przekazac-1-podatku-w-zeznaniu-rocznym/ Będziecie wiedzieć jak przekazać ten 1%

Gość yannn
Słyszałem, że PIT FORMAT to taki najłatwiejszy program do PITów, tak przynajmniej znajomi mi mówili. W tym roku chyba również będę samodzielnie wypełniał PIT.

Gość gość
Ja miałam mały problem z pitami ponieważ mam kilka umów i musiałam iśc do biura w Gliwicach http://www.doradca.gliwice.pl/. Rozliczyli mnie praktycznie od ręki i już dostałam zwrot ;).

Gość irishD
Ja też miałam w tym roku kilka umów, jedna o prace i 4 zlecenia i przez program Pitax poszło naprawdę sprawnie. Zajęło mi to kilka minut i pit poszedł do urzędu online. Prosta sprawa a w razie czego mają bazę wiedzy i zawsze można się doedukować