Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhjkfkkk

przeszkadza mi plomba! cholera!

Polecane posty

Gość hhjkfkkk

Wczoraj bylam o dentystki, robiła mi plombe na górnej szóstce i teraz nie umiem zagryźć zębów dobrze... czy to normalne? czy sie to zetrze? nastepna wizyte mam dopiero pod koniec miesiąca...

Gość hhjkfkkk
czy ktos moze mi pomóc?

Gość Mi Lena
nie, idź do poprawki nie czekając na następna wizytę :classic_cool:

Gość zxzx
idź do dentysty -niech ci poprawi plombę -widać za dużo wypełnienia dała. Nie kontrolowała po zrobieniu czy zgryz jest odpowiedni?

Gość hhjkfkkk
nie wiem czy kontrolowała, nie znam sie na tym :/

Gość tralalal
Udaj do dentystki,i spiłuje Ci i będzie ok.

Gość samotna mama nastolatka
jak to nie wiesz? po zaplombowaniu nie pytała czy wszystko ok? nie sprawdzała zgryzu, nie kazała Ci zaciskać zęby

Gość Paulana
na fotelu dentystycznym czułam to samo no ale byłam jeszcze podczas wizyty dopiłował, doszlifował i było ok czasem trudno coś wyczuć jeśli jest sie pod znieczuleniem bo nie wiadomo czy się czuje czy nie pójdź na poprawkę może bo to pewnie kwestia dwóch minut a idąc na następną wizytę jeszcze policzy za to dodatkowo- kto wie :) albo powiedz przy następnej wizycie że dopiero poczułaś po czasie, przecież to nie problem, tak bywa :)

Gość Elektronikełe ausf.II
zęby plombujecie w znieczuleniu?

Gość GoranBregowicz
Nie, plomba została źle dopasowana i źle zrobiona. Ja pamiętam że chodziłem z czymś takim 2 lata, dopiero jak się przeniosłem do Wrocławia i trafiłem do dr. Szczombrowskiej okazało się że nie mam jaki mi wmawiał poprzedni dentysta problemu z zawiasami tylko źle dopasowane plomby, 20 minut i wszystko było wygodne a ja mogłem normalnie zagryzać. Jak Ci je zrobi źle to łap kontakt do doktor Szczombrowskiej, mi pomogła: 795 560 222

Gość maroks
W Omnidencie, na Ślężnej powinni sobie poradzić z tym problemem. Zapytaj o dr Szczombrowską

Nie to nie jest normalne, też tak kiedyś miałam...okazało się, że pani źle wypolerowała zęba i wydawał się "za duży" do reszty zgryzu. Musisz to poprawić bo to niby małe nic ale ma znaczenie dla całego zgryzu. Polecam Ci Omnident np na Krzykach, przyjmują też na powstańców śląskich, ja chodzę na krzyki bo tam mam bliżej. nr tel gdybyś chciała się zarejestrować 795 560 222 albo online na str omnident.pl

Gość gość
Może musisz się przyzwyczaić poprostu. Ja też na początku czułam się nie komfortowo. Po miesiącu było wszystko ok

Gość gość
Porządny dentysta zrobi tak, że dopasuje plombę do zgryzu. Ja na szczęście nie mam takich beznadziejnych przypadków, bo chodzę do specjalisty który robi swoją prace rzetelnie. Polecam http://www.dentysta-szczyrek.pl/