Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W kamuflażu ja

Jak się pozbyć natręta?

Polecane posty

Gość W kamuflażu ja

Co zrobić, żeby do kogoś dotarło, że nie chce się mieć z nim absolutnie żadnego kontaktu? Koleś jest niemożliwy, celowo omijam go szerokim łukiem, nie witam się z nim, gdy do mnie mówi ignoruję i np. odwracam się plecami albo jade po nim jak po burej suce, a ten nic, nie zraża się i jeszcze zadowolony z siebie jest, czasem tylko coś burknie, że mu przykrość sprawiam. Nie raz mówiłam mu wprost, że mam go dość, żeby się odczepił, że jest żałosny, a on święcie przekonany, że żartuję. A najbardziej wkurza mnie, że gdy widzi, że z kimś rozmawiam, od razu się wtrąca i zagaduje mojego rozmówcę albo głupio komentuje, że np. romansujemy. Do tego zraża do mnie ludzi opowiadając im dziwne rzeczy na mój temat. Nic na niego nie działa, twierdzi, że i tak wie, że go lubię i się z nim tylko tak szczeniacko droczę. Był czas, kiedy lubiłam jego towarzystwo i często sama nawiązywałam kontakt, ale to się zmieniło. Co zrobić, żeby dał mi wreszcie spokój?

Gość W kamuflażu ja
Nie doradzicie mi nic?

Gość 76983
niech jakis przystojny koles powie mu dosadnie zeby odwalil sie od Ciebie bo jestes jego narzeczona:P

Gość 76983
i ze sobie nie zyczy zeby z Toba rozmawial ani zblizal sie do Ciebie,u mnie poskutkowalo natychmiast:P

Gość Pozdrowienia z RPA
powiedz mu że go lubisz, ale sposób w jaki działa sprawia, że nie chcesz mieć z nim kontaktu, bo sprawia ci przykrość swoim zachowaniem

Gość aaaaaaaaaaaaaaa;(
Wiesz co to stalking?

Gość w kamuflażu ja
Myślałam o tym, żeby kogoś na niego napuścić, ale boję się zemsty, a trochę na mnie ma, dlatego wolałabym po dobroci mimo wszystko.

Gość W kamuflażu ja
Ale ja go nie lubię. Trochę niby sentymentu zostało szczerze mówiąc, ale nie chcę, żeby nasze stostunki aległy poprawie tylko całkowicie zanikły.