Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roki.roko234

Ironiczne pytanie:)

Polecane posty

Gość roki.roko234

Witajcie. Od momentu owulacji (miałam monitoring, 3 jajeczka po prawej stronie, wszystkie pękły) boli mnie podbrzusze, najpierw prawa strona, a od jakiś 6 dni mam dziwne bóle podbrzusza. Dodatkowo muli mnie, nie od momentu kiedy wstaje z łóżka, tylko trochę później, trzyma mnie cały dzień. Zastanawiam się czy jutro mogę zrobić test ciążowy, to będzie mój 24dc, a cykle mam 27-28dniowe. Owulacje miałam 13dc. Jak myślicie?

czyli jak dobrze licze bedzie 11dpo? spróbuj zrobic test paskowy z czułoscia 10 (w tesco sa po 5zł) są szanse duże że już wyjdzie

myślę,że za wcześnie ;) poczekaj te 4 dni jak juz tak bardzo chcesz testować to może lepiej bete ?

Gość roki.roko234
Kupiłam już test i czeka na mnie. Wiem że to za wczesnie, ale jestem niecierpliwa. Staramy sie już 2 lata i ten cykl mam z CLO i lekarz powiedział, że są duże szanse. Mojej znajomej test wykrył 5 dni przed @

Gość roki.roko234
Kurcze chyba nie wytrzymam z tym testem do niedzieli....

Gość ja pierdolęęęęęę
to go zrób :o:o:o:o a wieczorem wejdź zapytać, czy możesz zrobi kupę bo zjadłaś 3 pączki i cię ciśnie tylko nie wiesz, czy poleci :o 🖐️)))))

mi test wykryl ciaze 5 dni przed okresem ale to byl test o czulosci 10 a nie 25 jak tradycyjne z apteki

Gość martin wyrostek
a gdzie to ironiczne pytanie? :o zgadzam się z wypowiedzią powyżej 🖐️

Gość roki.roko234
Ironicznym pytanie to kiedy mogę zrobić test ciązowy, przecież wszystkie wiemy że w najprędzej w dniu spodziewanej miesiączki, a i tak pytamy. Ja mam ten zwykły, penie jak zrobie jutro to nic nie wykaże.

Gość roki.roko234
do ja pier... nie jadam pączków, a jak Ciebie kupa ciśnie to idz do kibla, a nie robisz jakieś podchodzy.

Gość ja tez bralam CLO, tylko
mialam w pozniejszym dniu owulacje niz Ty, cos chyba 17dc. Test robilam o czulosci 25 i blada krecha mi wyszla po 12 dniach od owulacji. A te wlasnie o czulosci 10 to kiepsko mi wychodzily. Na tym 25 mialam o dziwo mocniejsza kreskę.

Gość roki.roko234
pytam, bo pracuje na RTG i do poniedziałku mam urlop i chciałabym wiedzieć czy wracać do pracy

Gość roki.roko234
do ja też brałam CLO a miałas takie objawy jak ja??

mialam bardzo podobnie, tylko u mnie jeszcze był pregnyl - na pekniecie pecherzykow. Bolał mnie brzuch dolem, jak na okres, mdlosci mialam tez, no i piersi, straaaaasznie mnie bolaly. Test zrob bo bedziesz sie denerwowac,,,ale radzilabym bete, dziś, jutro. Skoro masz taką pracę, to lepiej zebys przed pon. wiedziala co i jak :)

Gość to zdecydowanie
nie jest ironiczne pytanie :O

Gość roki.roko234
To jutro rano robie test, jak bezdie negatywny to lece na bete. Dzięki:*

powodzenia :)

Gość roki.roko234
Nie dziękuje, żeby nie zapeszyć

Gość Autroko droga
Jako kobieta w ciąży, któa zaszła po 4 latach starań z życzliwości napiszę: NIE MA CO SIĘ SPIESZYĆ. Po pierwsze, wynik negatywny i tak nie będzie wiarygodny, więc dalej będziesz mieć nadzieję. Po drugie wynik pozytywny tak wczesnie i tak cię nie uspokoi. ponieważ wg lekarzy 30-40 ciąż jest naturalnie ronionych w terminie planowanej miesiączki, bo drugie sam test to nie gwarancja ciąży, jeżeli zrobisz go za szybko - dłuuuuuuugo będziesz musiała czekać na powtwiedzenie ciąży przez lekarza - pęcherzyka w macicy a potem co ważniejsze tętna płodu... Pozytywny test cieszy na chwilę, bo potem pojawiają kolejne i kolejne wątpliwośći i cała ciąża to ciągle czekanie, czekanie, czekanie, zwłaszcza jeżeli jest to ciąża wystarana. ŻYCZĘ CIĄŻY ALE Z TESTEM NIE MA CO SIĘ SPIESZYĆ.

Gość Autroko droga
dOCZYTAŁM O TYM RTG. Prezd powotem do pracy powinnaś to sprawdzić. tak wcześnie to lepiej betę.