Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kety 177

Jak postrzegacie dziewczynę z dużym tatuażem na plecach?

Polecane posty

Gość gość
Skąd właściwie biorą się takie skojarzenia?

Gość gość
Mnie jako mężczyzne tatuaże u kobiety nie podobają się .Wręcz odpychaja .Gdybym poznał taką kobietę i dowiedział bym się że ma tatuaż nie kontynuował bym znajomości

Gość gość
Jeszcze coś takiego jestem wstanie zrozumieć, ale te "skojarzenia"...:/

Gość gość
tatuaż u kobiety i to jeszcze na plecach kojarzy się z prostytutką, taka prawda

Gość gość
W sumie to nie chciałabym chłopaka który chodzi na prostytutki...a z powietrza tego skojarzenia nie wziął.

Gość gość
chodziłeś na prostytutki?

Gość gość
większość dojrzalszych kobiet po latach wstydzi się tatuaży zrobionych w młodości, wyglądają obleśnie jakby wyszły z pierdla

Gość gość
a po co obklejać ferrari?

Gość gość
zależy od jakości tatuaży, w "pierdlu" nie robią takich tatuaży jakie ja mam ;) Co do porównania do ferarri - bo oklejone ciekawiej wygląda.

mnie osobiscie to nie przeszkadza, bo kazdy niech robi ze swoim cialem co chce... ale spoleczenstwo to spoleczenstwo - u nich na 100% nie przejdzie, a juz zwlaszcza tatuaze w widocznych miejscach w pracy;)

Gość gość
nie rozumiem tej nagonki na dziary, naprawde... jak laska ma sztuczne pazury i klaki, tone tapety na gebie i szczudla ns girach to jest ok? normalna? a jak wyglada normalnie ale ma tatuaz to juz be? xx pazury klaki , makijaz, buty ozna pzrez 5 minut usunąc. Dziary zostaja, w dodatku maja pasowac do kazdej kiecki- a to sie nie da...

Gość gość
Tatuaż wywodzi się z prymitywnych plemion indiańskich więc idea tatuowania cofa obecną ludzkość o kilkaset lat wstecz. Poza tym jest nieestetyczna i kojarzy się z brudem.

Gość gość
Gdy skóra zaczyna się starzeć, tatuaż również zmienia gabaryty i zniekształca zarys do postac***arodii.

Gość gość
może tobie, mnie się z brudem nigdy nie kojarzyło, a tatuaże były popularne na wszystkich kontynentach od wieków. ;) Generalnie twarz, szyja i dłonie to kiepskie miejsca na tatuaże jeżeli o zatrudnienie chodzi, reszta przejdzie.

Gość gość
Z tą skórą to prawda...ale w jakim to wieku następuje. Jako 60 letnia babcia nie będę biegała z bikini...z drugiej strony będę miała 60 lat i pewnie guzik mnie będzie obchodziło co inni myślą :P Tak co do tych kiecek - póki co nie miałam jeszcze ubrania które nie pasowałoby mi do tatuaży, więc da się.

Gość gość
PROSTYTUTKA JAK NIC

Gość gość
rozwiń trochę, bo ja nie wiem jak wygląda prostytutka, ale ty chyba masz jakieś personalne doświadczenia

Gość gość
dla mnie to by bylo potwornie nudne miec cale zycie te sama ozdobe na ciele, w dodatku duzą. Przeciez czlowiek lubi zmieniac styl ubierania sie , moda sie zmienia, a tu trzeba sie dopasowac do tatuazu. Wyobrazacie sobie ,zeby kobiety w roznym wieku ubieraly sie tak, jak w swojej mlodosci- to strasznie postarza.

Gość gość
Jak na tatuaż patrzysz jak na koszulkę to faktycznie możesz mieć problem. To jest część ciała, nie możesz znudzić się własną ręką... Nie wiem jak inni, ale ja nigdy nie dobierałam ubrań pod tatuaże, po prostu zakładam to co mi się podoba.

Gość gość
Tatuaż kojarzy się z więzienną patologią, tanimi lafiryndami pod latarnią i obsmarkanymi żebrzącymi ćpunkami na dworcu kolejowym.

Gość gość
mów za siebie, ja nie widziałam takich ludzi z porządnymi tatuażami

Gość gość
gość dziś rozwiń trochę, bo ja nie wiem jak wygląda prostytutka, ale ty chyba masz jakieś personalne doświadczenia x No mam , tylko divy mają tatuaże na plecach

Gość gość
wybacz, ale jakoś nie mogę poważnie traktować kogoś kto odwiedza prostytutki.

Gość gość
jestem Polką i wcale nie prostytutką...ale ciebie rodzice kultury chyba nie nauczyli.

Gość gość
gość dziś jestem Polką i wcale nie prostytutką...ale ciebie rodzice kultury chyba nie nauczyli x Na prawde nie jesteś prostytutką, to może dziewica?

Gość gość
gość dziś wybacz, ale jakoś nie mogę poważnie traktować kogoś kto odwiedza prostytutki. x Czyli sugerujesz iż jestem niepoważnym człowiekiem?, przecież wydaje swoją kase...

Gość gość
czytając twoje komentarze zaczynam rozumieć czemu posiłkujesz się prostytutkami. Na normalny związek nie masz co liczyć.

Gość gość
Czytając twoje komentarze i patrząc na to do z jakich serwisów musisz desperacko korzystać...nie, nie mogę traktować twojego zdania poważnie.

Gość gość
nie powttarzaj sie kobieto

Gość gość
to była odpowiedź na twój komentarz o byciu "niepoważnym", dopiero po chwili go zobaczyłam.