Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama blazeja

moj syn na pol roku i je w nocy co 2 godziny. Co robić?

Polecane posty

Gość mama blazeja

Jak w temacie. probowalam dawac mu wode, ale nie ma mowy zeby pil, tylko rozbudza sie i placze. jak dam mu od razu piers to je na spiocha, nawet sie nie obudzi. poradzcie cos. jestem zmeczona, wiecznie niewyspana i zla. maz patrzy na mnie jak na kosmitke i sie denerwuje, ze ja sie ciagle denerwuje... dodam, ze w dzien spi dwa razy po pol godziny wiec nie mam szans nawet sie zdrzemnac.

Gość mama blazeja
poradzcie cos...

Gość mama blazeja
wyglada na to ze jestem jedyna z takim problemem... ehhh

Gość MMM333
pocieszę cię ,że mam to samo a syn ma prawie 9 miesięcy... trzeba chyba przestawić się na mm...

Gość Taki sam problem
Ja mam 4 miesięczna córkę i też je co 2 godziny w nocy albo czasem i częściej. Myślę żeby ja dokarmiać mm na noc. Może wtedy dłużej pośpi. Warto spróbować

Gość myślałam, że jestem twarda
karmić. Moja budziła się do roku

Gość mama blazeja
to mnie pocieszylas... po mleku modyfikowanym to samo. tzn nie daje mu cala noc, tylko przed spaniem i tez budzi sie za dwie godziny

Gość MMM333
no to najwyraźniej też nie budzi go głód tylko chce się poprzytulać i ugrzać nosek.

Gość olalallaala
wyjscie jest jedno przestaw go na mm i dawaj wiecej kaszy itp konkretnych posilkow

Gość mama blazeja
tez tak myslalam ale on naprawde je, w sensie ciagnie mleko, az mu sie bokami czasem wylewa

Gość izusia.87
mój tak do roczku sie budził puzniej dawałam mu herbatke zamiast mleka i przestał jesc w nocy teraz ma 2 latka i budzi sie czasami do picia.

tak, tak warto przestac karmic piersia zeby sie wyspac :D eh wy matki z bozej laski ! :P

Gość mama blazeja
nie zamierzam przestac karmic piersia... ale na litosc boska, co 2 godziny? w nocy? po calym dniu marudzenia? niespania? kto to wytrzyma i nie zwariuje? i nie chodzii tylko o to zeby sie wyspac. chodzi o to zeby zyc...

Gość nonono333
nastepna...

mama blazeja, jak ci nie pasuje wstwanie co 2 to zobaczysz co bedzie jak dziecko zcznie zabkowac , wtedy bedzieszz mogla powiedziec , ze jestes zmeczona po calonocnym noszeniu dziecka. Marna z Ciebie matka :(

Przegapiłaś moment w którym dziecko należy powoli przyzwyczajać do przesypiania nocy... Nauczył się jeść w nocy i teraz się budzi z przyzwyczajenia. Jeśli rzeczywiście głód go budzi, zacznij podawać kleik lub kaszkę zmieszana zw swoim mlekiem jeśli nie chcesz dawać z mm. Pół roczne dziecko karmione piersią właśnie w 6 miesiącu może mieć urozmaiconą dietę. Tylko najpierw spróbuj z tą kaszką w dzień jak ja toleruje, bo inaczej może nie zasnąć wogóle

Gość mama blazeja
sheray - dzieki, a co do ciebie jagoda369: TO TO THE HAND! z takimi radami to mozesz juz sie wiecej nie wypowiadac.

tylko spójrz jaką kaszkę kupujesz, bo są takie które miesza sie z woda - te sa z mm, i te o które mi chodzi, mieszane z mlekiem matki lub mm jak kto chce