Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość problematycznyz niego osobnik

mam problem z pewnym idiotą

Polecane posty

Gość problematycznyz niego osobnik

idiota nie jest moim chłopakiem albo przyszłym chłopakiem i raczej nic się w tej kwestii nie zmieni, więc nie, nie jest to "kto się czubi ten się lubi" czy coś w tym rodzaju. ja i idiota pracujemy nad czymś razem i ostatnio idiota popełnił pewien błąd - w imieniu całego zespołu napisał na pewnej stronie, że ludzie, którzy na nią wchodzą mogą się...nie, nie napisał tak dosłownie, ale tak to można odebrać. teraz ja i idiota strasznie się o to kłócimy i co próbuję zakopać topór wojenny, to idiota na powrót przytacza to co albo powiedziałam, albo on powiedział i polka zaczyna grać od nowa. jestem już zmęczona, bo nie chcę rzucać tego, co robię, ale z tym człowiekiem nie da się normalnie porozmawiać, jeśli mu nie przyznam racji, a ja strasznie nie chcę mu przyznać racji (bo z moralnego punktu widzenia wiem, że jej nie ma - po prostu obraził ludzi), bo wiem, że jeszcze dostanie mi się za to w przyszłości. strasznie się obraża i mam problem, bo jest koordynatorem projektu, a nie wiem jak to zakończyć - co mówię, zapomnijmy o tym, skupmy się na tym co ważne, to on natychmiast albo mówi, że jestem taka siaka i owaka albo że nie będzie się przejmował człowiekiem, który...itd. co robić? nie mam już do niego siły.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować