Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lagunastópki

Fetysz kobiecych stóp :)

Polecane posty

Gość magda*magda
laguna,a ty znowu swoje:P

Magdo :) No a czemu nie ... ;) Poprzedni topik mi jakaś mameja skasowała to sobie nowy założyłem :) A jak ten skasują to założę następny ;) Poza tym inni non stop piszą np.o rimmingu ;) to ja będę o stópkach :D

A ja jestem ciekawa tematu i poproszę o jego wyłożenie :D Jak to robisz? Znaczy jak pieścisz te stopy swej Pani? :)

Gość XL chętny na ...
Ja jak masuję stopy mojej kobiecie to po prostu jest jak w jakiejś ekstazie lub coś takiego.Nieraz pojękuje,tak jej dobrze.Stopa posiada wiele punktów i nieraz można przez taki masaż np. pozbyć się bólu głowy. Też jest to niezły relaks po całodziennym noszeniu butów.Po wymoczeniu w wodzie z domieszką soli skóra jest miękka i wcieram krem do stóp przy tym masując.

o to za dużo klikania by było ;) Krótko : moje usta i języczek oraz dłonie celebrują każdy milimetr kobiecej stópy ... I może to trwać b.długo ;) obecnie nie mam kobiety której mógłbym sprawiać tą przyjemność ... :( dlatego SZUKAM !!!!! :D

Gość ruasałeczkamała
mój facet nie raz masował mi stopy,ale nie ma w tym nic erotycznego:O ciekawa jestem jak to robisz?hm

Gość ruasałeczkamała
ja też ! prosimy o wyjaśnienie :)

Zielona :) - dzięki .... ;) Opisze, ale nie teraz bo brak czasu .... Przy okazji ;) Ruasałeczkamała - pozdrawiam :) Lubiękiedy - też pozdrawiam :)

Zaloze sie Laguna...ze teraz Cie nie ma :P I Wlasnie laguna ;) My sie tu uzewnetrzniamy, opowiadamy o fantazjach, upodobaniach i o tym co i jak robimy. I nadal nie wiemy jak wyglada taki sex ze stopami :) Ze szczegolami prosze :)

Witajcie dziewczyny :) Teraz na takie rozpisywanie się nie mam możliwości ... Jestem w trasie .... Ale kiedyś opiszę ;) Pozdrawiam Was- Zielona :) i Lubiękiedy :)