Madziulek148 0 Napisano Luty 7, 2013 Witam, Nie wiem za bardzo co zrobić. Zaczęłam lekko krwawić, do okresu mam dobre 4 dni, wczoraj była to dość "brudna", brązowa wydzielina, nie za dużo, dzis jest to cos w rodzaju delikatnego krwawienia z odstawienia. Zaznaczę, ze od 6 miesięcy stosuję tabletki anty. Nie wiem, co jest przyczyną tego, bo nie zapomniałam tabletki, nie wymiotowałam w tym cyklu, w poprzednim mialam przez kilka dni nudności ale były one popoludniu, dobre 16h po przyjeciu tab... Nie wiem co za bardzo robić, czy przerwać branie tab(zostały mi 2) czy dokończyć... Pomożecie, trochę się zdezorientowałam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madziulek148 0 Napisano Luty 9, 2013 nikt nic nie wie?:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kokorikoko Napisano Luty 9, 2013 ja tak mialam ostatnio i moja ginekolog powiedziala ze czasem tak sie zdarza. ja bylam na jasminelle i mimo ze maja one toerancje do 12h to nawet male zmiany godziny brania moga spowodowac wlasnei takie krwaniaenia ze wzgledu na to ze maja bardzo mala ilosc hormonow. ja w cyklu w ktorym sie to zdarzylo, wzielam raz z 6godzinnym opoznieniem, o 24 zamiast o 18 a potem reszte braam o 21 zeby "wyrownac" i mialam wladnie takie plamienia jakies 5 dni przed czasem. nastepny bister bralam do do 5minut i bylo ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w ogromnym przelocie XV Napisano Luty 9, 2013 Bierz dalej. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać wówczas idź do ginekologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madziulek148 0 Napisano Luty 9, 2013 dziękuję za dodanie otuchy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach