Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet niezbyt przystojny

Czy zdjęcie na tle ładnego samochodu zwiększa szanse faceta

Polecane posty

który ma konto na portalach randkowych ?

Gość ftghyuji
oczywiście

Gość on normalnyyyyyyy
laski to na ogol blachary.. takze napewno zwieksza szanse

ha ha. Na tle ładnego samochodu fotkę wysłała a na randkę przyjechał rowerem.niezłe. A jak laska zapyta gdzie to tylnie siedzenie na którym miała by ochotę? Nie lepiej zrobić fotkę na tle jakiegoś jachtu? Tym na randkę nie podpłyniesz..a i jak będziesz szedł na tą randkę to weź chociaż tyle kasy żeby wam na zapiekankę starczyło.

Gość hehehe hehe he
lamborgini albo ferrrari a przynajmiej maserrati czy Jaguar ..... a pozatym musisz siedzieć za kierownicą - stanąć se pod byle mercedesem każdy potrafi ;) :classic_cool:

Gość Dziewczynaaa20
Odpowiedz sobie pytanie, czy szukasz dziewczyny na jedną noc (tak wtedy zwiększają się Twoje szanse) czy takiej na lata ( wtedy na pewno nie). Powinna zachwycić się tym co masz w środku, a nie czym szpanujesz..

Gość ertyuikoijuhygtfrdes
o jjejje kupa złoma tez mi

"..... a pozatym musisz siedzieć za kierownicą - stanąć se pod byle mercedesem każdy potrafi " Wielkie halo zrobic sobie fotke w salonie samochodowym za kierownica;)

Gość book of the month
Ja osobiście zwijam się ze śmiechu widząc fotki facetów na tle samochodów i nie ważne, czyi to samochód. Po prostu robienie sobie takiego zdjęcia świadczy o facecie kiepsko, jakby chciał coś na siłę udowodnić...

Gość Za kierownicą :D
Zrób sobie za kierownicą koparki - warta więcej niż dobre auto to i prestiż większy.

"Ja osobiście zwijam się ze śmiechu widząc fotki facetów na tle samochodów i nie ważne, czyi to samochód. Po prostu robienie sobie takiego zdjęcia świadczy o facecie kiepsko, jakby chciał coś na siłę udowodnić..." Przecież cała idea portali randkowych sprowadza się do udowadniania, że jest się tym najprzystojniejszym, najbardziej towarzyskim i najlepiej majętnym. Przynajmniej jeżeli jest się facetem.

No właśnie jak komuś natura poskąpiła urody to chociaż na tle jakiegoś ładnego auta bym wyglądał dobrze!

Gość kobieta nie dziewczynka
:D:D:D:D:D:D:D:D:D az sie zasmarkalam ze smiechu

Gość annna21
Zwiększa szanse... na blachare. Zależy jakiej dziewczyny szukasz :p

Gość Borys_Śląsk
Zrób sobie na tle tira bo kobiety lecą na drajwerów wielkich ciężarówek :)

Gość book of the month
Dla mnie takie zdjęcia są po prostu żałosne. I nie obchodzi mnie, czy faceci na nich występujący są faktycznie posiadaczami owych wypasionych fur, po prostu facet robiący sobie takie zdjęcie i wstawiający je na portal randkowy ma w moim odczuciu zyebaną mentalność. Rozmawiałam kiedyś o tym z koleżankami i w sumie wszystkie stwierdziłyśmy podobnie. Aha, równie żałosne są fotki pokazujące umięśnioną klatę (pt: patrz maleńka, jaki jestem zajebisty) albo fotki w towarzystwie alkoholu + nayebanych kumpli.

Tak zrob sobie fotke na tle trucka. Do tego obowiazkowo kowojki, pasek z klamra w ksztalcie glowy byka i kapelusz kowbojski;)

Gość hehehe hehe he
ale u Nas nie ma salonów Lamborgini czy Maserrati, a Ferrari ma jeden czy dwa salony na całą Polske ;) więc trzeba się by było potrudzić by za kierownicą takiego mieć zdjęcie.... a co sądzicie o takim? http://www.liebherr.com/catXmedia/at/Thumbnails/178_LTM%2011200-9.1%20(1)_6101-0_W615H615.jpg kobiety na takie lecom ??? Jak myślicie?? :classic_cool:

Gość ykkkkkkkkkkkk
Może być w czołgu bo niektóre lecą na mundurowych :)

Gość pszyszły tratorzysta
a ciekawe czy kobiety "lecą" na traktory?? ;) Jak myślicie

Gość ykkkkkkkkkkkk
E tam traktor ,Kombajn Bizon to dopiero jest branie zwłaszcza u babek z Samoobrony :)

Gość i bardzo dobrze !
Nie wiedziałem że można być aż tak głupim jak autor ;) To i tak ci nic nie da, a jedynie się skompromitujesz :D