Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adela,jda85

facet nigdy nie zostawi kobiety z którą jest mu dobrze w seksie,zgadzacie się?

Polecane posty

Gość gość
ładne podsumowanie

Gość gość
A jeśli ona jego nie kocha?

Gość PapaSmurf
Autorka pisze bzdury. Sam seks to nie wszystko jak baba głupia i leniwa. Kobieta musi być atrakcyjna i mieć to coś i oczywiście dobry seks, wymagane jest żeby była zaradna i potrafiła wiele rzeczy ogarnąć. Sam seks to za mało.

Gość gość
Uświadomcie sobie, ze facet z natury nie jest monogamistą i ma wewnętrzną potrzebę ******** lasek możesz byc sexi robić wszystko a jego i tak bedzie ciągneło do przelecenia innej baby dla nich to tylko sex- potrzebujaodmiany

Gość gość
a myślisz ze kobietom nie marzą się inni?ze nie pociagaja ich przystojni silni męscy faceci?tylko kobiety potrafią bardziej panować nad swoją chucią bo nie myslą k*****m

Gość gość
Jesli mowimy o relacji kochanek kochanka to jej nie zostawi. Mnie k...a zostawil po kilkulatach.

Gość gość
Właśnie kochanki się zostawia bo seks to nie wszystko.

Gość gość
Niektórzy zostawiają za dobre i za miłe. Dlatego się wyrobiłam w okropnym charakterze i każdy kto ze mną był był potem w siódmym niebie. Dziwne to i w ogóle tego nie rozumiem ale kiedy byłam miła i usłużna to każdy mnie rzucał a jak przestawało mi zależeć to mogłam stawiać warunki i ciągnąć w nieskończoność. Teraz mam męża i z nim było tak samo.

Seks choć bardzo ważny nie jest wszystkim. Myślę,że dobry seks potrafi uwiązać. Jednak żeby relacja była pełna potrzeba dodatkowych czynników. Podsumowując seks jest czynnikiem koniecznym, jednak nie wystarczającym.

Gość margaryta
Głupia ta która leży jak worek kartofli , myślicie że mój jest takim ogierem zapewne są lepsi ale tylko w nocy a ja wiem jaki on ojciec jak dba o rodzinę o dom co mi tam zależy poudawać ,trochę pojęczeć pokręcić dupką nawet pochwalić że jesteś coraz lepszy , czy jutro też coś będzie niech się cieszy ze mi dogodził ze jest jeszcze niczego sobie .Mam mu odmawiać dziurki niech pociupcia sobie ile chce a będzie tańczył tak jak ja zagram a jak coś nie tak to niema wielkiego prania niech robi małą przepierkę .Faceci są wzrokowcami i odbierają uchem i myślą nie tą głową ja tą małą myszką ustawiłam dom .Mąż stara się jak może jest zadowolony po każdym stosunku a wy narzekacie że 5 min tylko i się spuścił

Gość gość
16.29 Fajny komentarz. I to właśnie w tym wszystkim chodzi. Świetna rada dla kobiet jak postępować z partnerami życiowymi.

Gość a jeśIi
no tak

Gość gość
sama patologia tu pisze,co wnioskuję po głupim komentarzu z godz.16.29

Gość gość
A ja nigdy bym się tak nie ponizyla, żeby trzymać przy sobie faceta dupa :O nie jestem d****** Albo jest ze mną bo mnie kocha, chce ze mną przebywać, żyć i seks jest tylko jednym z elementów tej relacji. Albo niech spada na drzewo. Po chooy mi chooy :D

Gość gość
Moja partnerka jest bezwstydna w łóżku. Kocham ją za to. Umie zrobić mi dobrze ustami i ręką, a nawet podstawia mi swoją ciasną dziurkę. Nigdy z nią nie zerwę.

Gość gość
Bezwstydna ;) a jaja ma byc , wszystko w lozku jest bezwstydne

Gość bamboos
nie wiem czy tak ale chyba nie ja